Το κόλπο για να πετύχετε το τέλειο καραμέλωμα στα ψητά λαχανικά σας

Αν θέλετε να πετύχετε τέλειο και τραγανό καραμέλωμα στα ψητά λαχανικά σας, υπάρχει ο εξής τρόπος: Βάλτε το φούρνο σας να κάψει στη πιο δυνατή φωτιά και βάλτε μέσα ένα ταψί για 10 με 15 λεπτά. Στο μεταξύ ανακατέψτε τα λαχανικά με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και έπειτα βάλτε τα μέσα στο ταψί. Αυτή η μέθοδος θα σας δώσει την υψηλή θερμότητα που χρειάζεστε για να καραμελώσουν γρήγορα τα ζάχαρα των λαχανικών και να πετύχετε άψογο αποτέλεσμα.

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ