Πότε πρέπει να τα παρατάμε στο μαγείρεμα;

Πότε πρέπει να τα παρατάμε στο μαγείρεμα;

Ξεκινάς να φτιάχνεις μια συνταγή, την φέρνεις από εδώ την φέρνεις από εκεί, το παλεύεις, βλέπεις πως κάτι δεν πάει καλά αλλά συνεχίζεις παρ᾽όλα αυτά, μέχρι που το φαγητό είναι έτοιμο. Και συνειδητοποιείς πως δεν έχει πετύχει. Και το σερβίρεις. Και ξέρεις πως δεν είναι αντάξιό σου. Μερικές φορές το να παρατάς κάτι δεν είναι κακό, είναι απλά αυτό που πρέπει να κάνεις. Και να το ξαναπιάνεις από την αρχή μέχρι να είσαι περήφανη για αυτό που έφτιαξες. Δεν είναι ντροπή να αποτύχεις σε μια συνταγή, όλοι οι μεγάλοι σεφ το παραδέχονται. Και παρότι μπορεί να στεναχωρηθείς βλέποντας το φαγητό σου στα σκουπίδια, το να σερβίρεις ένα καμένο, πανιασμένο, στεγνό κλπ. φαγητό είναι χειρότερο. Ξεκίνα από την αρχή αν έχεις περίσσευμα υλικών ή δοκίμασε ξανά μια άλλη μέρα. Όχι μόνο θα νιώσεις καλύτερα για τον εαυτό σου, αλλά θα έχεις πετύχει και ένα θεσπέσιο πιάτο!