Το πολύτιμο tip των chef για το πόσο αλάτι πρέπει να χρησιμοποιούμε

Το πολύτιμο tip των chef για το πόσο αλάτι πρέπει να χρησιμοποιούμε

Όταν έχουμε να κάνουμε με τη χρήση του αλατιού στα φαγητά μας, οι περισσότερες προσέχουμε μην μας παραπέσει και γίνει το φαγητό «λύσσα» αλλά και να μη βάλουμε ελάχιστο και μείνει το φαγητό άγευστο. Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα μια και καλή, ένας από τους διασημότερους chef της Νέας Υόρκης, ο Grant Achatz, έχει να πει το εξής: «Η γενικότερη συμβουλή μου στις γυναίκες που μαγειρεύουν στο σπίτι είναι όταν πιστεύουν πως έχουν βάλει αρκετό αλάτι στο φαγητό τους... να βάζουν το διπλάσιο». Τώρα λοιπόν, ξέρετε. Μη φοβάστε το αλάτι!