Δροσερό κρασί (χωρίς να το νερώνει ο πάγος)

Δροσερό κρασί (χωρίς να το νερώνει ο πάγος)

Τώρα που η θερμοκρασία έχει πάρει την ανιούσα, το κρασί δύσκολα πίνεται ζεστό. Όμως, ο πάγος το νερώνει και αλλοιώνει τη γεύση του.

Υπάρχει, όμως, λύση για να κρατήσετε το κρασί σας δροσερό για περισσότερη ώρα. Με το που το βγάλετε από το ψυγείο και το σερβίρετε, προσθέστε στο ποτήρι σας μερικές ρώγες σταφυλιού που έχετε βάλει για μερικές ώρες στην κατάψυξη. Θα λειτουργήσουν σαν παγάκια, χωρίς, όμως, τις δυσάρεστες συνέπειες.