Gourmet αυγά μάτια με μία κίνηση
QUEEN.GR
Μπορεί τα τηγανητά αυγά να σας φαίνονται βαρετό πιάτο, αλλά μπορείτε να τα απολαύσετε σε μια τελείως διαφορετική εκδοχή την επόμενη φορά που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.
Αν, λοιπόν, δεν τρώτε τα αυγά σας ξεροψημένα και σας αρέσει να σας τηγανίζετε μόνο από τη μία μεριά αφήνοντας τον κρόκο ανέπαφο δοκιμάστε μόλις τα βγάλετε από τη φωτιά να «σβήσετε» το τηγάνι με ξύδι (κατά προτίμηση από ισπανικό κρασί Sherry). Περιχύστε με τη σάλτσα ξιδιού τα αυγά σας και δώστε άλλη διάσταση στο πιάτο.
Bloggers
01
10