Θεσπέσιο ογκρατέν με κρεμμύδια αλά γαλλικά

Θεσπέσιο ογκρατέν με κρεμμύδια αλά γαλλικά

Το μόνο που θα μπορείτε να πείτε αφού το γευτείτε θα είναι «oh la la!»

Πολύ απλό και απίστευτα νόστιμο, ένα πιάτο για κάθε περίσταση.

Υλικά
2 γλυκά κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
3κ.σ. Worcestershire sauce
2κ.σ. ελαιόλαδο
1/4 κούπας νερό
1 κούπα κρουτόν
1/2 κούπα τριμμένο γκούντα
λίγος μαϊντανός
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
1. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάλτε τα κρεμμύδια, τη Worcestershire sauce, το λάδι, το νερό και αλατοπιπερώστε.
2. Καλύψτε το σκεύος με αλουμινόχαρτο και ψήστε το στους 200C μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια, για περίπου 25 λεπτά.
3. Ρίξτε μέσα τα κρουτόν και το γκούντα μαζί με τον μαϊντανό, λίγο ελαιόλαδο και αλατοπιπερώστε ξανά όσο χρειάζεται. Αφήστε τα να ψηθούν για άλλα 5 λεπτά και είστε έτοιμοι.