Μπρουσκέτα με πελτέ ντομάτας

Ο πελτές γίνεται μεζές, αλείφεται πάνω σε φρέσκο ψωμάκι και σερβίρεται με ψητό μανούρι, για ένα γρήγορο και ελαφρύ snack, ή για να συνοδεύσετε το τσίπουρο και το ούζο σας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ