Μεξικάνικες κεσαντίγιες με μανιτάρια Portobello

Μεξικάνικες κεσαντίγιες με μανιτάρια Portobello

Μπορεί η κλασική συνταγή να επιτάσσει κοτόπουλο ή μοσχάρι στις κεσταντίγιες αλλά για τους χορτοφάγους τα μανιτάρια είναι ένας πολύ πιο δελεαστικός μεζές οπότε η παραλλαγή που προτείνουμε είναι μάλλον η ιδανική συνταγή.

Υλικά
4 μέτρια μανιτάρια Portobello
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
2 κούπες τριμμένο τυρί
8 πίτες τορτίγια

Εκτέλεση
1. Ζεσταίνετε το grill σε μέτρια θερμοκρασία.
2. Βουρτσίζετε τα μανιτάρια με λάδι, τα αλατοπιπερώνετε και τα ψήνετε για περίπου 10 λεπτά από την κάθε πλευρά.
3. Κόψτε τα σε λεπτές ροδέλες.
4. Αλείψτε με λίγο λάδι τις τορτίγιες από τη μία πλευρά.
5. Βάλτε μέσα στην τορτίγια (όχι στην πλευρά που έχει λάδι) τα μανιτάρια και το τυρί και διπλώστε σαν σάντουιτς.
6. Ψήστε τις τορτίγιες για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει τραγανή.