Λαχταριστοί αλμυροί, ιταλικοί λουκουμάδες σε 3 βήματα

Λαχταριστοί αλμυροί, ιταλικοί λουκουμάδες σε 3 βήματα

Μια εύκολη συνταγή για λουκουμάδες με τις οδηγίες του chef Δημήτρη Νίκολη.

 

Φέτα και χαλούμι αναμειγνύονται με αυγά, γάλα, αλεύρι, κόλιανδρο και κύμινο σε αυτήν τη συνταγή από τον chef Δημήτρη Νίκολη.

Υλικά
250 γραμμάρια χαλούμι τριμμένο
150 γραμμάρια φέτα τριμμένη και στραγγισμένη
2 αυγά
100 ml γάλα φρέσκο
100 γραμμάρια αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
Σιμιγδάλι ψιλό για το πανάρισμα

Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά μαζί με το χέρι μέχρι να έχετε ένα μείγμα ομοιογενές, εύπλαστο, που να μην κολλάει στα χέρια (μπορεί να χρειαστείτε παραπάνω αλεύρι).
2. Πανάρετε τους λουκουμάδες σας με σιμιγδάλι και τηγανίστε τους σε ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν.
3. Σερβίρετε με μέλι και μαύρο σουσάμι ή μαρμελάδα κόκκινων φρούτων.

Διαβάστε επίσης:

Τάρτα με πράσο και τυριά

Μυρωδάτο μοσχαράκι μπύρας