Pasta Flora με μαρμελάδα φράουλα

1 SHARE

#tsoulotip: Καλό θα ήταν όταν ζυμώνουμε τη ζύμη της τάρτας να φοράμε γάντια μιας χρήσης για να μη μεταφέρουμε θερμοκρασία στο βούτυρο και μαλακώσει.

ΥΛΙΚΑ

140 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια 

100 γρ. ζάχαρη άχνη

2 αυγά και έξτρα 1 κρόκο για το άλειμμα της ζύμης 

200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

50 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό 

2 κ.γ. baking powder

1 πρέζα αλάτι

300 γρ. μαρμελάδα φράουλα ...

Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ