The Bear: Μπορείς κι εσύ να φτιάξεις τη viral ομελέτα με πατατάκια από τη 2η σεζόν

The Bear: Μπορείς κι εσύ να φτιάξεις τη viral ομελέτα με πατατάκια από τη 2η σεζόν

Η συνταγή για την πιο λαχταριστή σπιτική ομελέτα που έφτιαξες ποτέ.

Στον δεύτερο κύκλο του «The Bear» που είναι διαθέσιμος στο Disney+ και το Hulu, το φαγητό είναι μια ακόμη (σημαντική) αφορμή για να αγαπήσουμε τη δημοφιλή σειρά και τους ήρωες.

Το κωμικό-δραματικό δημιούργημα του Christopher Storer έχει το δικό της φανατικό κοινό το οποίο ενθουσιάστηκε με την ομελέτα που έφτιαξε η Sidney στη Natalie, μέσα σε λίγα λεπτά.

Αυτή η ομελέτα γαλλικού τύπου φτιάχνεται με τυρί Boursin, sour cream και chips κρεμμυδιού. Τα αυγά χτυπιούνται μέσα από ένα διχτυωτό σουρωτήρι για να αποκτήσουν μια εξαιρετικά λεία υφή χωρίς ίχνος ασπράδι αυγού ή φυσαλίδες και η ομελέτα αλείφεται με βούτυρο για να γυαλίσει.

Πώς θα φτιάξεις την ομελέτα του «The Bear»

Υλικά: 3 μεγάλα αυγά

1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο

2 κουταλιές της σούπας τυρί με σκόρδο και βότανα τύπου Boursin

Σχοινόπρασο ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα

κρέμα γάλακτος και πατατάκια κρεμμυδιού

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

https://www.instagram.com/reel/Cu6M9UqRJLp/

Eκτέλεση: Τοποθέτησε ένα διχτυωτό σουρωτήρι μέσα σε ένα μεσαίο μπολ. Σπάσε τα αυγά στο σουρωτήρι και χτύπησέ τα με ένα πιρούνι μέχρι να περάσουν από το πλέγμα. Άφησε το σουρωτήρι στην άκρη και πρόσθεσε αλάτι στα αυγά.

Πώς θα φτιάξεις αντιοξειδωτική σαλάτα με καρπούζι για την παραλία και όχι μόνο

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίξε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο φροντίζοντας να απλωθεί στον πάτο και σε όλες τις πλευρές του τηγανιού.

Ρίξε τα αυγά στο τηγάνι και ανακάτευε ξύνοντας τα πλαϊνά του τηγανιού με τη σπάτουλα περιοδικά. Μόλις τα αυγά είναι ακόμη ρευστά, άπλωσέ τα ομοιόμορφα σε όλο το τηγάνι. Πρόσθεσε το τυρί.

Χρησιμοποίησε τη σπάτουλα για να διπλώσεις την επάνω άκρη της ομελέτας. Ρόλαρε την ομελέτα και ρίξε το υπόλοιπο βούτυρο μαζί με το σχοινόπρασο και τα θρυμματισμένα πατατάκια. Ρίξε λίγο μαύρο πιπέρι και σέρβιρε. Καλή απόλαυση!

Στο video που ακολουθεί θα σου λυθεί κάθε απορία.

Πηγή κεντρικής: catherinecote