Συνταγή για την πιο νόστιμη φρουτοσαλάτα που έχετε φάει ποτέ!

Για να γλείφετε και τα δάχτυλά σας

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, αν θέλετε να παραμείνετε υγιείς για πολλά-πολλά χρόνια θα πρέπει σίγουρα να προσθέσετε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο τα φρούτα. Γιατί; Μα φυσικά γιατί περιέχουν πολλές βιταμίνες και μέταλλα. Επιπροσθέτως, η αντιοξειδωτική τους δράση λειτουργεί ως ασπίδα κατά του καρκίνου! Τέλος, οι φυτικές ίνες που περιέχουν βοηθούν στην καλή λειτουργία του γαστρεντερικού σας συστήματος.


Για τους προαναφερθέντες λόγους αλλά και για ακόμη περισσότερους τους οποίους δε θα αναλύσουμε στο άρθρο αυτό, είναι πάρα πολύ σημαντικό να λαμβάνετε 3-4 μερίδες φρούτων την ημέρα, με καταλληλότερη ώρα κατανάλωσής τους να είναι αυτή ανάμεσα στα γεύματα (απορροφούνται καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά τους).


Αν, λοιπόν, έχετε βαρεθεί να τρώτε μήλο, μπανάνα και αχλάδι κάθε μέρα, σας έχουμε τη λύση. Βρήκαμε για εσάς, μια πανεύκολη αλλά πεντανόστιμη συνταγή για θρεπτική φρουτοσαλάτα. Περιέχει φράουλες, ανανά, λάιμ, μέντα και καρύδα. Η γεύση της είναι ασυναγώνιστη. Δοκιμάστε την και πιστέψτε μας θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας!

Διαβάστε ακόμα

Σοκο-μπανανο-κόλαση: Αυτά τα muffins θα σας μείνουν αξέχαστα!

H πιο εύκολη συνταγή για λαχταριστό strudel με μήλα και σταφίδες!

Η συνταγή που θα σας ενθουσιάσει: Τα πιο συγκλονιστικά και αφράτα μπισκότα σοκολάτας