Αν αγαπάς τα μπισκότα, αυτή η τάρτα δεν θέλει ψήσιμο και έχει λαχταριστή κρέμα

Η πιο εύκολη τάρτα με μπισκότα και υπέροχη κρέμα. 

Αν αγαπάς τα Oreos, τότε θα πρέπει να φτιάξεις αυτή την τάρτα με μπισκότα και κρέμα. Έχει μια τραγανή κρούστα μπισκότου από Oreo και μια κρεμώδη γέμιση με κομμάτια μπισκότων Oreo, πιο μπισκοτένια δεν υπάρχει!

Αυτό το εύκολο γλυκό είναι απίστευτα εθιστικό και τόσο εύκολο να το φτιάξεις. Είναι η τέλεια απόλαυση χωρίς ψήσιμο για να φτιάξεις κάθε στιγμή, ακόμη και το Σαββατοκύριακο που θέλεις ένα γλυκάκι για να απολαύσεις.

Θα χρειαστείς:

24 Oreos κανονικά

¼ φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο λιωμένο

Για τη γέμιση

240 γρ. σαντιγί

1 συσκευασία τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου

¾ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη

1½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

20 Oreo ψιλοκομμένα, συν άλλα για το γαρνίρισμα

Σαντιγί για το σερβίρισμα

Πώς θα την φτιάξεις

Για την τάρτα

Βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα. Στο multi αλέθουμε τα Oreo μέχρι να αλεσθούν. Έπειτα τα τοποθετούμε σε ένα μεσαίο μπολ και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ζύμη. Πιέζουμε το μείγμα στον πάτο της ταρτιέρας και στα πλαϊνά της φόρμας. Βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά.

Για τη γέμιση:

Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστούν σφιχτές κορυφές, περίπου 2 λεπτά. Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ, χτυπάμε το τυρί κρέμα σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί και να αφρατέψει σε μέτρια προς δυνατή, περίπου 2 λεπτά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τη βανίλια, χτυπώντας μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε απαλά τη σαντιγί και τα ψιλοκομμένα Oreo μέχρι να ενωθούν. Ρίχνουμε με κουτάλι τη γέμιση στην παγωμένη κρούστα, απλώνοντάς την σε μια ομοιόμορφη στρώση. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να δέσει, τουλάχιστον 6 ώρες. Όταν είναι έτοιμο για σερβίρισμα, προσθέτουμε επιπλέον σαντιγί και Oreos, αν θέλουμε.