Θέσαμε σε έναν άντρα τις 5 πιο hot απορίες μας και ιδού τι μας απάντησε

Θέσαμε σε έναν άντρα τις 5 πιο hot απορίες μας και ιδού τι μας απάντησε

«Στήσαμε στον τοίχο» τον Νίκο Συρίγο και τον αναγκάσαμε να μας απαντήσει σε 5 βασικές μας απορίες

Γιατί δεν εξηγείτε ποτέ τον πραγματικό λόγο που μας χωρίζετε;


«Για τον ίδιο λόγο που κι εσύ κυρία μου, δεν λες ποτέ «ξέρεις σε χωρίζω γιατί γουστάρω/τα έφτιαξα/το έκανα με τον Βαγγέλη». Απαιτείτε την αλήθεια μόνο όταν είστε στη θέση του θύματος. Ποτέ του θύτη. Κι όταν αυτό συμβαίνει (με τη συχνότητα της ολικής έκλειψης ηλίου και σελήνης μαζί) απαιτείτε να είμαστε ειλικρινείς; ΌΟΟΧΙΙΙ κοριτσάκι... Θα πληρωθείς με το ίδιο νόμισμα».

Είναι αλήθεια ότι καμιά φορά φαντασιώνεστε την κολλητή μας;


«Όχι, αν είναι πραγματική κολλητή. Γιατί εμείς κυρία μου έχουμε πολύ ψηλά την έννοια της φιλίας!!! (ρεσιτάλ ερμηνείας!!!). Αλλά αν έχεις κότσια και ψυχραιμία, κάνε την ίδια ερώτηση και στην κολλητή σου. Απλά να ξέρεις από πριν ότι θα πάρεις το ρίσκο να μην έχεις μετά κολλητή».

Τελικά σας πειράζει αν πάρουμε τρία κιλά;


«Μόνο αν δεν τα πάρετε μαζί μας! Να τα φάμε μαζί τα σουβλάκια, να κάνουμε μαζί τις «γουρουνιές», να τεμπελιάσουμε μαζί. Όχι σόλο καριέρα. Κανείς δεν θα πει όχι σε μια γυναίκα μερακλού που ξέρει να εκτιμάει το καλό κεμπάπ και δεν παραγγέλνει... βραστά λαχανικά. Βραστά λαχανικά στο τραπέζι σημαίνει και... βραστό στο κρεβάτι. Ε όχι...»

Γιατί αργείτε τόσο να μας γνωρίσετε τους φίλους σας;

«Για να κερδίσουμε χρόνο με τους... φίλους μας. Και μην ακούσω τα παραμύθια τύπου «μα εμείς θέλουμε πιο πολύ από σένα να βγαίνεις με τους φίλους σου να ξεδίνεις». Καλά Χριστούγεννα!»

Γιατί μας ζητάτε σεξ τις πιο κουλές στιγμές (π.χ. όταν μαγειρεύουμε);

«Γιατί «κουλή» στιγμή το μαγείρεμα; Θαύμα φαγητό θα γίνει με τη νέα τη... Φυτίνη. Ποια στιγμή είναι «κουλή» για εσάς; Δεν έχετε ακούσει πως «τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις»; Άσε που... έχει πλάκα να ψάχνεις το Τζόκερ!»