Κομψή όλη μέρα: Τέσσερις celebrities σου δείχνουν τι να φορέσεις στο γραφείο

Κομψή όλη μέρα: Τέσσερις celebrities σου δείχνουν τι να φορέσεις στο γραφείο

Δείτε τα outfits τους και φυσικά αντιγράψτε τα!

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις στο γραφείο; Το Queen είναι εδώ για εσένα. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, 4 οutfits, Εμπνευσμένα από τις πιο chic κυρίες της διεθνούς showbiz, για να πετύχεις το τέλειο office look.

1. Olivia Palermo
Η Olivia Palermo εφαρμόζει τέλεια τον κανόνα που λέει ότι το κλασικό είναι πάντα στη μόδα. Πώς θα το καταφέρεις; Δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο παρά μόνο ένα λευκό πουκάμισο, ένα τζιν και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα statement παπούτσια.


2. Victoria Beckham
Η ιέρεια του στυλ – και σχεδιάστρια μόδας, Victoria Beckham, συνδυάζει άψογα το γκρι κοστούμι της με μαύρες μυτερές γόβες σε ένα head-to-toe look σε αποχρώσεις του μαύρου. Η αγορά ενός κλασικού deux pieces κοστούμι (μπλέιζερ-παντελόνι) και η εφαρμογή του less is more, δίνει πάντα την αίσθηση της κομψότητας και της σοβαρότητας που χρειάζεται ένα look για το γραφείο.


3. Reese Witherspoon
Η σταρ του σινεμά, Reese Witherspoon, διάλεξε ένα outfit σε άσπρο και μαύρο, δημιουργώντας ένα πιο αυστηρό office look. Το κομμάτι-κλειδί; Μια απλή pencil φούστα σε μαύρο χρώμα, θα γίνει το πιο βασικό κομμάτι της ντουλάπας σου, μαζί φυσικά με το τέλειο λευκό πουκάμισο.


4. Miranda Kerr
Το supermodel Miranda Kerr ξέρει πολύ καλά πως μια τσάντα σε έντονο χρώμα κάνει πάντα τη διαφορά. Με ένα μονόχρωμο φόρεμα σε ουδέτερους τόνους, χωρίς πολλά αξεσουάρ και κρατώντας μόνο μια τσάντα σε έντονο χρώμα για να δημιουργήσει αντίθεση, είσαι έτοιμη για το γραφείο.

Δείτε στην παραπάνω gallery τα outfits και ξεχωρίστε το αγαπημένο σας!

Διαβάστε ακόμα

Δέσποινα Βανδή: Δείτε το τέλειο φθινοπωρινό look της

Jennifer Lopez, τι έκανες γλυκιά μου; Έκοψες το φόρεμά σου για να φτιάξεις αξεσουάρ;