Τα καλύτερα jeans όπως τα φόρεσαν οι πιο στιλάτες celebrities!

Τα καλύτερα jeans όπως τα φόρεσαν οι πιο στιλάτες celebrities!

Πώς συνδυάζουν τα jeans τους οι Sarah Jessica Parker, Heidi Klum, Victoria Beckham και πολλές ακόμα διάσημες κυρίες;

Με σκισίματα, ή σε skinny γραμμή, casual ή επίσημα, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αγαπημένες μας celebs ξέρουν πώς να εντυπωσιάζουν με τα jeans τους. Ακόμα και οι πιο διάσημες γυναίκες της διεθνούς showbiz, που βλέπουμε πάντα λαμπερές στο κόκκινο χαλί, επιλέγουν το τζιν ως κομμάτι των καθημερινών τους εμφανίσεων. Ένα τζιν που ταιριάζει στο σωματότυπό σου, σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση, αφού μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλάζοντας μόνο τα αξεσουάρ ή τα παπούτσια που θα διαλέξεις για το look σου.

Τα ανοιχτόχρωμα jeans ταιριάζουν περισσότερο στις γυναίκες με πιο αδύνατα πόδια, τα ψηλόμεσα jeans κολακεύουν τις γυναικείες καμπύλες και τα jeans σε boyfriend cut, ή σε skinny cut σε σκούρο χρώμα είναι η πιο ασφαλής επιλογή για όλους τους τύπους γυναικών, αρκεί να συνδυαστούν σωστά.

Tip: Σε μια επίσημη εμφάνιση, διάλεξε ένα μονόχρωμο τζιν και συνδύασέ το με γόβες σε έντονο χρώμα και ένα εντυπωσιακό top. Αν πάλι θέλεις να πετύχεις την casual εκδοχή του τζιν, μπορείς να το συνδυάσεις με sneakers (που είναι η νέα τάση στα παπούτσια αυτή τη σεζόν), oversized πλεκτό πουλόβερ και statement κοσμήματα.

Δείτε στην παραπάνω gallery πώς επέλεξαν να φορέσουν το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι οι πιο κομψές celebrities!

Διαβάστε ακόμα

Πώς θα βρείτε το τέλειο τζιν για το σωματότυπό σας

Είναι στο DNA τους: Ποια παιδιά διασήμων διαγράφουν ήδη λαμπρή καριέρα;

Κομψή όλη μέρα: Τέσσερις celebrities σου δείχνουν τι να φορέσεις στο γραφείο