Η Scarlett Johansson με αψεγάδιαστη σιλουέτα μόλις 2 μήνες μετά την εγκυμοσύνη της!

Η Scarlett Johansson με αψεγάδιαστη σιλουέτα μόλις 2 μήνες μετά την εγκυμοσύνη της!

Η ηθοποιός παρευρέθηκε στο πρώτο της red carpet event μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, επιλέγοντας ένα μίνι φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της!

Η λαμπερή σταρ του Hollywood, Scarlett Johansson παρευρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην ιδιωτική προβολή της ταινίας "The Theory Of Everything", φορώντας ένα μίνι ασπρόμαυρο φόρεμα, μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Η Scarlett πόζαρε με χαμόγελο στους φωτογράφους, δίπλα στον πρωταγωνιστή της ταινίας, Eddie Redmayne, δείχνοντας ότι η εγκυμοσύνη την έχει κάνει πιο γλυκιά και πιο όμορφη από ποτέ.

scarlett

Η 29χρονη ηθοποιός, στην ανεπητίδευτα chic εμφάνισή της με το εμπριμέ ασπρόμαυρο μίνι φόρεμά της, αποφάσισε να επιλέξει πέδιλα της γνωστής σχεδιάστριας υποδημάτων Sophia Webster, για να ολοκληρώσει το look της με μια πινελιά χρώματος. Η ίδια επέλεξε το μακιγιάζ της να κινηθεί σε ουδέτερους και φυσικούς τόνους, ενώ δήλωσε ότι έχει ήδη καταφέρει μέσα σε δύο μόλις μήνες από τη γέννηση της κόρης της Rose, το Σεπτέμβριο, να ανακτήσει τη σιλουέτα της.

Διαβάστε ακόμα

Ποιο αγγελάκι της Victoria's Secret θα φορέσει φέτος τα εσώρουχα των 4 εκατ. δολαρίων;

Get the look: Το androgynous chic της Δούκισσας Νομικού στο 2ο live του DWTS5