Hot or not? Το choker επιστρέφει!

Hot or not? Το choker επιστρέφει!

Το πιο πολυπόθητο αξεσουάρ των '90s έχει κάνει το δικό του comeback και οι stars το λατρεύουν, όμως δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το πώς μπορεί να φορεθεί με stylish τρόπο η συγκεκριμένη τάση.

Το 2013 είδαμε δειλά δειλά την επανεμφάνιση του choker στις πασαρέλες, ενώ σταδιακά και οι αγαπημένοι μας celebrities έδειξαν ότι υιοθετούν την τάση. Η Kim Kardashian, η Rihanna, η Rosie Huntingnton-Whiteley, και πολλές ακόμη διάσημες κυρίες του διεθνούς jet-set επέλεξαν ένα statement choker για τις βραδινές τους εμφανίσεις, δημιουργώντας μας ανάμεικτα συναισθήματα.

chokers1

Ίσως οι συγκεκριμένες γυναίκες να μπορούν να φορέσουν τα chokers, χωρίς κάτι τέτοιο να μοιάζει με στυλιστικό ατόπημα, όμως ένα τέτοιο αξεσουάρ είναι πολύ δύσκολο να συνδυαστεί σε ένα καθημερινό ντύσιμο με σωστό τρόπο. Εμείς προς το παρόν θα είμαστε λιγάκι επιφυλακτικές όσον αφορά τη συγκεκριμένη τάση και αν την τολμήσουμε, θα προτιμήσουμε πιο minmal κομμάτια, όπως αυτό της Vanessa Hudgens για να ακολουθήσουμε το trend! Ποια είναι η γνώμη σας;