Στυλ στην εγκυμοσύνη: Η Blake Lively είναι η πιο κομψή έγκυος του Hollywood!

Στυλ στην εγκυμοσύνη: Η Blake Lively είναι η πιο κομψή έγκυος του Hollywood!

Η λαμπερή σταρ του Hollywood είναι πιο όμορφη από ποτέ και κάνει τις πιο chic εμφανίσεις με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Όλες οι γυναίκες ζήλευαν το στυλ της Blake Lively, από τότε που ήταν ακόμη η Serena van der Woodsen, στην πολύ δημοφιλή σειρά, Gossip Girl. Ο χολιγουντιανός αέρας, το star quality και το ανεπιτήδευτα τέλειο στυλ της Serena, ακολουθεί την Blake και στην ζωή της εκτός πλατό, όπου η ίδια ξέρει πώς να μας εντυπωσιάζει με το ντύσιμό της, όποια κι αν είναι η περίσταση.

Η πρώτη της επίσημη εμφάνιση με baby bump ήταν στις 16 Οκτωβρίου, όταν φόρεσε μια ρομαντική maxi δημιουργία Michael Kors Resort 2015 στα βραβεία "Golden Heart" και όπως ήταν φυσικό, μάγεψε το κοινό και τους θαυμαστές της με τη γλυκύτητα και την ομορφιά της. Το στυλ της δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα με την εγκυμοσύνη, αφού η ηθοποιός λατρεύει να είναι glamorous στο κόκκινο χαλί, ενώ στην καθημερινότητά της, το μόνο που έπρεπε να θυσιάσει είναι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Από την τελευταία της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, με μια εντυπωσιακή κολλητή τουαλέτα με ανοιχτή πλάτη, μέχρι τα casual φθινοπωρινά της looks, δείτε στην παραπάνω gallery γιατί λατρεύουμε τόσο πολύ το pregnant style της Blake Lively!

Διαβάστε ακόμα

Breaking News! Ο David Beckham αλλάζει καριέρα;

Πού συναντήθηκαν Naomi Campbell, Anna Wintour, Sienna Miller και Beckhams;

Metriers d'Art show: Ο οίκος Chanel μάγεψε το Salzburg (+βίντεο)

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/