BBC Music Awards: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και οι μεγάλοι νικητές

BBC Music Awards: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και οι μεγάλοι νικητές

Όλες οι λεπτομέρειες από τα πρώτα μουσικά βραβεία του BBC!

Ο απών Pharrell ήταν ο μεγάλος νικητής στα πρώτα μουσικά βραβεία του BBC, που πραγματοποιήθηκαν χθες στο Λονδίνο, κερδίζοντας τα δύο από τα τρία βασικά βραβεία της βραδιάς, αυτό του διεθνούς καλλιτέχνη και για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς, με το hit του, "Happy".

Ο Ed Sheeran κέρδισε το βραβείο για το Βρετανό καλλιτέχνη της χρονιάς, κλείνοντας το 2014 με πολύ ανεβασμένες τις μετοχές του, δεδομένης και της πρόσφατης συμμετοχής του στο λαμπερό show του οίκου "Victoria's Secret". Ο 23χρονος ευχαρίστησε με το δικό του τρόπο τους θαυμαστές τους, δηλώνοντας: "Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που αγοράσατε ένα δίσκο, ένα εισιτήριο, με είδατε στο YouTube, ή με οποιοδήποτε τρόπο ακούσατε τη μουσική μου".

Από το κόκκινο χαλί, δεν έλειψαν βέβαια και οι λαμπερές εμφανίσεις. Η Pixie Lott έκλεψε την παράσταση με την festive εμφάνισή της, ενώ παρατηρήθηκαν πολλές απουσίες, αφού το BBC δεν κατάφερε να έχει τους A-List stars που θα ήθελε. Παρ' όλα αυτά, οι red carpet εμφανίσεις που θα δείτε στην παραπάνω gallery, μας εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά, δίνοντάς μας ιδέες για τις εορταστικές μας εμφανίσεις!

Διαβάστε ακόμα

Οι 20 πιο εντυπωσιακές επίσημες εμφανίσεις των celebrities για το 2014

Η Kim Kardashian φόρεσε φόρεμα που κοστίζει $19! Μας αρέσει, ή όχι;

Ποιο είναι το πιο hot εξώφυλλο περιοδικού για το 2014;

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/