Η Rihanna έκλεψε τις εντυπώσεις από την Kim Kardashian στο "Diamond Ball"

Η Rihanna έκλεψε τις εντυπώσεις από την Kim Kardashian στο "Diamond Ball"

Η RiRi πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες και πιο elegant εμφανίσεις της!

Δύο από τις πιο πολυφωτογραφημένες κυρίες της διεθνούς showbiz, Rihanna και Kim Kardashian, παρευρέθηκαν χθες βράδυ στον ετήσιο "Diamond Ball", που έγινε προς τιμήν της γνωστής τραγουδίστριας και προς όφελος του φιλανθρωπικού ιδρύματός της, "Clara Lionel Foundation" στο "The Vineyard" του Beverly Hills.

Η 26χρονη πριγκίπισσα της ποπ σκηνής επέλεξε ένα πολύ διαφορετικό look από αυτά που την έχουμε συνηθίσει, τραβώντας όλα τα βλέμματα με το υπέροχο φόρεμά της. Η Rihanna φόρεσε μια très chic μάξι σατέν δημιουργία με βαθύ ντεκολτέ, σε ροζ χρώμα, του γνωστού σχεδιαστή Zac Posen, ολοκληρώνοντας το ντύσιμό της με ένα πανάκριβο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό διαμαντένιο κολιέ Chopard και πολυτελή βραχιόλια και δαχτυλίδια.

rihanna-kim

Από την άλλη πλευρά, η Kim, μάλλον δεν ντύθηκε κατάλληλα για την περίσταση, αφού το see-through Balenciaga φόρεμά της, δεν απέσπασε τα καλύτερα σχόλια. Δείτε στην παραπάνω gallery περισσότερες φωτογραφίες από τη χθεσινή εκδήλωση, από τις εμφανίσεις και των υπόλοιπων celebrities που έδωσαν το παρών, αλλά και από τη μοναδική εμφάνιση της Rihanna!

Διαβάστε ακόμα

Οι 20 πιο εντυπωσιακές επίσημες εμφανίσεις των celebrities για το 2014

Η Kim Kardashian φόρεσε φόρεμα που κοστίζει $19! Μας αρέσει, ή όχι;

Ποιο είναι το πιο hot εξώφυλλο περιοδικού για το 2014;

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/