Spotted: Τι φορούν οι celebrities στις τελευταίες εμφανίσεις τους;

Spotted: Τι φορούν οι celebrities στις τελευταίες εμφανίσεις τους;

Τα brands που λατρεύουν οι διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη!

Ποια είναι τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που δεν αποχωρίζονται οι λαμπεροί ηθοποιοί και οι πανέμορφες χολιγουντιανές σταρ; Δείτε τα όλα στις παρακάτω φωτογραφίες!

stuartweitzman

1. H socialite & fashion blogger Olivia Palermo, εθεάθη στην Νέα Υόρκη φορώντας ένα ζευγάρι καφέ μπότες Stuart Weitzman 5050 από καστόρι.

2. Η ηθοποιός Willow Shields σε εκδήλωση για την προώθηση της ταινίας «Hunger Games: Mockingjay - Part 1» εμφανίστηκε με ένα ζευγάρι Stuart Weitzman γκρι Queen γόβες από καστόρι.

3. Η επιχειρηματίας Kourtney Kardashian σε έξοδο με τον γιο της Mason στο Beverly Hillw φόρεσε μαύρες καστόρινες μπότες Stuart Weitzman, Lowland.

2

1. H ηθοποιός Brittany Snow για την εμφάνισή της στην εκπομπή «The Today Show» επέλεξε ένα ζευγάρι μπλε καστόρινες γόβες Stuart Weitzman, Queen.

2. O ηθοποιός Jake Gyllenhall φόρεσε κουστούμι Salvatore Ferragamo, με δίκουμπο σακάκι σε ανθρακί χρώμα στα βραβεία «24th Annual Gotham Independent Film Awards», που πραγματοποιήθηκαν στην Νέα Υόρκη.

3. Η ηθοποιός Ashley Greene φόρεσε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες Tory Burch, Eddie κατά την άφιξή της στο διεθνές αεροδρόμιο του Los Angeles.

Διαβάστε ακόμα

Η Rita Ora φοράει το απόλυτο star-print coat!

Η Rihanna έκλεψε τις εντυπώσεις από την Kim Kardashian στο "Diamond Ball"