#2014: 10+1 φορές που ζηλέψαμε το στυλ της Kim Kardashian

#2014: 10+1 φορές που ζηλέψαμε το στυλ της Kim Kardashian

Μπορεί η reality star να μας απογοητεύει με τις εμφανίσεις της ανά καιρούς, όμως τη φετινή χρονιά, αναβάθμισε το στυλ της, χαρίζοντάς μας μερικές εμφανίσεις που θέλουμε να αντιγράψουμε.

Είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο που όλοι λατρεύουμε να μισούμε και σίγουρα ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς που πέρασε. Αν και συνήθως η ίδια προκαλεί με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της, τα πιο "μαζεμένα" looks της, όπου προτίμησε μερικά πιο ήσυχα κομμάτια των οίκων Balmain, Saint Laurent και Céline, ανάμεσα σε άλλους, μας εξέπληξαν ευχάριστα.

Με σύμμαχό της τα strappy ψηλοτάκουνα πέδιλα, τις midi κολλητές φούστες και φυσικά τα αγαπημένα της maxi coats, που συνόδεψαν πολλές από τις εμφανίσεις της, η Kim Kardashian West έκανε μια στροφή στο στυλ της το 2014, μια από τις καλύτερες για εκείνη χρονιές, από στυλιστική άποψη. Από το head-to-toe Balmain look της, μέχρι τις casual εμφανίσεις της στο Los Angeles, δείτε στην παραπάνω gallery τα καλύτερα outfits που φόρεσε η Kim κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς!

Διαβάστε ακόμα

Μα, τι φόρεσε η Rita Ora; Η εκκεντρική εμφάνισή της που δίχασε

Get the look: Η Sienna Miller φορά το απόλυτο urban chic look

Celebrity Style: Τα καλύτερα looks της Amal Alamuddin

http://fashiondiaries247.blogspot.com/