Met Gala: Τα 12+1 ωραιότερα looks που είδαμε ποτέ στο κόκκινο χαλί

Met Gala: Τα 12+1 ωραιότερα looks που είδαμε ποτέ στο κόκκινο χαλί

Λίγες μόλις ώρες πριν από το φετινό Met Gala, θυμόμαστε τα 13 πιο εντυπωσιακά red-carpet outfits του πιο glamorous event της χρονιάς

Το Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala, είναι ίσως το πιο fashionable και κομψό event του πλανήτη - πολλοί μάλιστα το αποκαλούν "Τα βραβεία Όσκαρ της Ανατολικής Ακτής". Η crème de la crème της διεθνούς showbiz, συγκεντρώνεται κάθε χρόνο στο πιο απαιτητικό κόκκινο χαλί, το red carpet δηλαδή, ενός event, όπου οικοδέσποινα, δεν είναι άλλη από τη διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour.

Το φετινό Met Gala είναι προ των πυλών: Τη Δευτέρα το βράδυ, στη Νέα Υόρκη, celebrities, μοντέλα και σχεδιαστές μόδας, θα δώσουν το παρών, με εμφανίσεις εμπνευσμένες από τον κινεζικό πολιτισμό. Η έκθεση "China: Through the Looking Glass" θα αποκαλυφθεί σε λίγες μόνο ώρες και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τα εμπνευσμένα από τον ανατολικό πολιτισμό outfits των αγαπημένων μας it-girls. Μέχρι τότε, δείτε στην παραπάνω gallery τα 12+1 ωραιότερα looks από τα Met Galas της τελευταίας δεκαετίας!

φωτογραφίες: Getty Images

Διαβάστε ακόμα

Kate Middleton: Με φόρεμα της αγαπημένης της σχεδιάστριας στην έξοδο από το μαιευτήριο

Spring Style: Η Sienna Miller φόρεσε την ωραιότερη ολόσωμη φόρμα της σεζόν

fashiondiaries247.blogspot.com