Η Miranda Kerr σου αποκαλύπτει τα δικά της tips για άψογο καλοκαιρινό στυλ!

Η Miranda Kerr σου αποκαλύπτει τα δικά της tips για άψογο καλοκαιρινό στυλ!

To supermodel αποκαλύπτει τα μυστικά του summer style!

Το διεθνούς φήμης top model, Miranda Kerr, βρίσκεται στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών και μίλησε στο Grazia, όπου αποκάλυψε τα στοιχεία που κάνουν κάθε καλοκαιρινό outfit να μοιάζει άψογο!

Δες τα παρακάτω:

1. Το καλοκαίρι, το βασικό στοιχείο του στυλ είναι τα καπέλα. Πάντα τα λάτρευα - ένα ωραίο καπέλο σε στυλ fedora ή ένα ψάθινο καπέλο - ποτέ δεν αποτυγχάνει.

2. Πάντα πίστευα ότι χρειάζεσαι στη γκαρνταρόμπα σου υπέροχα λευκά φορέματα για το καλοκαίρι. Το λευκό είναι τόσο ανάλαφρο και φαίνεται τέλειο σε όλους, ανεξάρτητα από τον τόνο του δέρματός σου. Μου αρέσει πολύ ένα μακρύ αέρινο φόρεμα, αυτό το στυλ που μπορείς από κάτω να βάλεις ένα μαγιό γι' αυτό το 'από την παραλία μέχρι την καφετέρια' στυλ...

3. Τα σανδάλια είναι πολύ σημαντικά - και πρέπει να είναι άνετα. Αυτή τη στιγμή έχω ένα τέλειο ζευγάρι Prada χρυσά φλατ σανδάλια, που τα παίρνω μαζί μου παντού - είναι τόσο ευκολοφόρετα.

rs 634x1024-150514142658-634.miranda-kerr-pink-dress.jw.51415 09dde

Η Miranda Kerr στις Κάννες

4. Μου αρέσουν το κάτω μέρος του μαγιό να μην είναι σαν σορτσάκι, είναι πιο κολακευτικό για τα οπίσθια. Και φοράω απλά τριγωνάκια για το πάνω μέρος.

5. Είναι επίσης σημαντικό να σκέφτεσαι το σώμα σου το καλοκαίρι - χρησιμοποιώ το scrub Kora Organics για τα πόδια μου, μαζί με το λάδι και τη λοσιόν για το σώμα. Είχα πολύ ξηρό δέρμα από τα συνεχή ταξίδια και αυτά τα προϊόντα πραγματικά ανανέωσαν το δέρμα μου.

6. Το να ντύνεσαι σύμφωνα με κάθε περίσταση είναι σημαντικό - είναι βαρετό, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι το πόσο πρακτικό είναι ένα look - αν θα πρέπει να περπατήσεις ή να ταξιδέψεις κάπου μακριά, φρόντισε να φοράς άνετα παπούτσια, ακόμη κι αν το φόρεμά σου φαίνεται καλύτερο με ψηλοτάκουνα.

Διαβάστε ακόμα

Follow the Trend: Η επιστροφή της ρίγας

6+1 style tips για να φαίνεται το ντύσιμό σου πιο ακριβό!

fashiondiaries247.blogspot.com