First Lady Style: Τι φόρεσαν οι Πρώτες Κυρίες στη δεξίωση του Προέδρου Obama; (+φωτός)

First Lady Style: Τι φόρεσαν οι Πρώτες Κυρίες στη δεξίωση του Προέδρου Obama; (+φωτός)

Σχολιάζουμε τις εμφανίσεις των συζύγων των αρχηγών κρατών που παρευρέθηκαν στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών

Μια μεγάλη δεξίωση στο ξενοδοχείο New York Palace Hotel διοργάνωσε το ζεύγος Obama, προς τιμήν των ξένων ηγετών, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ηγέτες από ολόκληρο τον κόσμο έδωσαν το παρών στο δείπνο και την παράσταση έκλεψαν για μια ακόμη φορά οι εμφανίσεις των Πρώτων Κυριών, που επέλεξαν ξεχωριστά και ιδιαίτερα outfits για την περίσταση. Ας δούμε όμως τι φόρεσε η κάθε μία από αυτές:

Michelle Obama

michelle 22155

Ένα υπέρκομψο μαύρο midi φόρεμα με απλικέ λουλούδια και σε Α γραμμή επέλεξε η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ ολοκλήρωσε το look της με μαύρες λουστρίνι ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες.

Βαθμολογία: 10/10

Άντρη Αναστασιάδη

kiprioi-34 06b74

Η σύζυγος του Προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη, επέλεξε ένα κατακόκκινο midi φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα. Θα προτιμούσαμε το φόρεμα να ήταν από ένα ύφασμα που στρώνει καλύτερα πάνω στο σώμα.

Βαθμολογία: 6/10

Μπέτυ Μπαζιάνα

o-TSIPRAS-NEW-YORK-570 9af09

Η Πρώτη Κυρία της Χώρας μας επέλεξε ένα μαύρο midi φόρεμα, δημιουργία του σχεδιαστή Βαλαβάνη Λάσκαρη. Μας άρεσαν πολύ τα παπούτσια που επέλεξε, όμως διαφωνούμε αρκετά με το γεγονός πως δε φόρεσε καθόλου κοσμήματα -η λαιμόκοψη του φορέματος ήταν ιδανική για ένα κομψό κολιέ- και θα την προτιμούσαμε με ένα πιο περιποιημένο χτένισμα στα μαλλιά.

Βαθμολογία: 7/10

Esther Lungu

President-Edgar-Lungu-and-Mrs-Lungu-with-President-Obama-and-Mrs-Obama 96e1a

Η σύζυγος του Edgar Lungu, προέδρου της Zambia, επέλεξε ένα πιο έντονο χρώμα για την εμφάνισή της στη δεξίωση. Αν κι επικροτούμε το γεγονός πως έκανε μια πιο τολμηρή επιλογή, θα ήταν καλύτερο να φορέσει ένα σακάκι σε μαύρο χρώμα.

Βαθμολογία 5/10

Michelle Muscat

michelle obama e33f5

Η... συνονόματη της Michelle Obama, Michelle Muscat, είναι η σύζυγος του πρωθυπουργού της Μάλτας. Φαίνεται πως η συνωνυμία της με την Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών δεν ήταν το μόνο πράγμα που έχει κοινό, καθώς και εκείνη είχε περίπου την ίδια ιδέα, όσον αφορά το φόρεμά της για το επίσημο δείπνο. Βέβαια, μας άρεσε πολύ περισσότερο το φόρεμα της Michelle και θα προτιμούσαμεμ να φορέσει το ρούχο αυτό χωρίς καλσόν(δε δείχνει ωραίο μέσα από τις peep-toe γόβες της).

Βαθμολογία: 6/10

Carmen Iohannis

iohannis-obama-620x330 b0d60

Η Carmen Iohannis είναι η Πρώτη Κυρία της Ρουμανίας. Ακόμη μια σύζυγος ηγέτη που επέλεξε ένα αρκετά έντονο χρώμα και η ίδια δικαιώθηκε για την επιλογή της. Μας άρεσε πολύ ο συνδυασμός του midi τυρκουάζ φορέματος με τις ψηλοτάκουνες δερμάτινες nude γόβες της, αλλά και τα διακριτικά ασημένια κοσμήματά της.

Βαθμολογία: 8/10

Bronagh Key

john key new zealand febc8

Μαύρο φόρεμα επέλεξε η σύζυγος του Πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδιάς, John Key, Bronagh και κατάφερε να πραγματοποιήσει μια αρκετά chic εμφάνιση.

Βαθμολογία: 7/10

Duli Raja Isteri Pengiran Anak Hajah Saleha

articlesfoto eshan white house.transformed 25f4a

Η βασίλισσα του Brunei φόρεσε την παραδοσιακή μπούργκα, σε μια πιο ενδιαφέρουσα, εντυπωσιακή εκδοχή. Ήταν από τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε.

Βαθμολογία: 8/10

Βασίλισσα Maxima

netherlands koningin maxima 01a24

Η Βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας πραγματοποίησε μία από τις πιο chic εμφανίσεις που είδαμε στη δεξίωση του Προέδρου Obama. Λατρέψαμε το statement κολιέ της, αλλά και τις ουδέτερες αποχρώσεις του look της.

Βαθμολογία: 9/10