Jennifer Aniston & Rachel McAdams έκλεψαν την παράσταση στα Critics' Choice Awards!

Jennifer Aniston & Rachel McAdams έκλεψαν την παράσταση στα Critics' Choice Awards!

Plus: Οι ωραιότερες εμφανίσεις της λαμπερής βραδιάς

Τα Critics' Choice Awards πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ στο Barker Hangar, της Santa Monica στην California και μπορούμε να πούμε πως μετά από πολύ καιρό, είδαμε σχεδόν όλες τις διάσημες κυρίες που περπάτησαν στο γαλάζιο(όχι κόκκινο) χαλί των βραβείων, κομψές και καλοντυμένες.

Δες επίσης: Critics' Choice Awards: Μετά τη Jennifer Aniston, αυτές είναι οι stars με τα τέλεια μαλλιά

Jennifer Aniston, Rachel McAdams, αλλά και η νεόφερτη Alicia Vikander, ήταν οι παρουσίες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τις στιλιστικές τους επιλογές, πραγματοποιώντας αψεγάδιαστες εμφανίσεις.

Jennifer Aniston

rexfeatures 5541679aq c6c29

Είχαμε καιρό να δούμε την Jen σε επίσημη εκδήλωση. Η ηθοποιός εντυπωσίασε με αυτό το ανοιχτό γαλάζιο φόρεμα Saint Laurent, το οποίο συνδύασε με matching ψηλοτάκουνα πέδιλα Jimmy Choo.

Rachel McAdams

gallery 1453079984 rexfeatures 5541679at 644aa

Η Rachel McAdams, επέλεξε ένα πιο εντυπωσιακό και σκούρο χρώμα, για την εμφάνισή της στο γαλάζιο χαλί. Το Elie Saab Couture μάξι φόρεμά της, ήταν ένα από τα ωραιότερα που έχει φορέσει ποτέ.

Alicia Vikander

ap 574629617549 47782

Μπορεί να είναι η "newbie" του Hollywood, όμως οι εμφανίσεις της αποδεικνύουν πως ξέρει καλά τους κανόνες του παιχνιδιού. Η σταρ διάλεξε για τη βραδιά ένα μάξι gown της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Mary Katrantzou και σίγουρα ξεχώρισε.

Plus: Δες περισσότερες εμφανίσεις από τα χθεσινά βραβεία στην παραπάνω gallery!

φωτογραφίες: Getty, Rex, Splash