H Mary-Kate Olsen επέστρεψε και πραγματοποίησε την πιο στιλάτη εμφάνιση του μήνα

H Mary-Kate Olsen επέστρεψε και πραγματοποίησε την πιο στιλάτη εμφάνιση του μήνα

Το style icon σου δείχνει πώς να πετύχεις το άψογο rock-chic στυλ

Η αλήθεια είναι πως είχαμε καιρό να τη δούμε, είτε σε επίσημο event, είτε σε paparazzi φωτογραφίες, όμως η τελευταία της εμφάνιση μας αποζημίωσε και με το παραπάνω. Η Mary-Kate Olsen ανεβάζει τον πήχη, στιλιστικά και καταφέρνει να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που φοράμε τα πανωφόρια μας το χειμώνα. Το διάσημο it-girl είναι γνωστό για τις πάντοτε ιδιαίτερες ενδυματολογικές επιλογές του, που αποτελούν πηγή έμπνευσης και για τα δικά μας looks.

Δες επίσης: Στυλ άλλης δεκαετίας: Η Karlie Kloss σε μια εμφάνιση που πραγματικά ζηλέψαμε

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi απαθανάτισε την 29χρονη σχεδιάστρια έξω από τα γραφεία της στο Manhattan, με το απόλυτο επιμελώς ατημέλητο σύνολο, που σίγουρα θα αντιγράψουμε κι εμείς, σήμερα κιόλας.

mary kate olsen 829b5

Η Mary-Kate Olsen συνδύασε το distressed τζιν παντελόνι της με μαύρα suede ankle boots με χαμηλό τακούνι, μαύρο μπλουζάκι και μαύρη τσάντα, ενώ το κομμάτι-κλειδί που έκλεψε την παράσταση στο ντύσιμό της, ήταν το γούνινο τζάκετ της, το οποίο μπήκε αμέσως στη wishlist μας. Το look της ολοκλήρωσε -όπως πάντα- με ένα ζευγάρι κλασικά aviators, θυμίζοντάς μας την Kate Moss, στα καλύτερά της.