Η επίσκεψη της Angelina Jolie στην Ελλάδα έγινε κεντρικό θέμα στη Vogue

Η επίσκεψη της Angelina Jolie στην Ελλάδα έγινε κεντρικό θέμα στη Vogue

Πώς σχολίασε το γνωστό περιοδικό τη σταρ;

Μπορεί στην Ελλάδα τα μέσα ενημέρωσης να ασχολήθηκαν με τη συνάντηση της Angelina Jolie με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τα social media να έδωσαν περισσότερη βάση στη σάτιρα γύρω από το θέμα, όμως η αμερικανική Vogue εστίασε αλλού.

Δες επίσης: Οι πρώτες φωτογραφίες από την επίσκεψη της Angelina Jolie στην Αθήνα

Αυτή ήταν μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της διάσημης ηθοποιού κι έτσι το στυλ της έγινε αντικείμενο σχολιασμού από την ιστοσελίδα Vogue.com. "Η μπότα επέστρεψε", αναφέρει ο συντάκτης Edward Barsamian, συνδέοντας τα chic ankle boots της Jolie με τις συλλογές που παρουσίασαν στα catwalks για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16 τα brands Altuzarra, Marc Jacobs, Vetements και Yeezy.

1 angelina jolie c0127

"Η Jolie Pitt παραμένει πιστή στα δοκιμασμένα αξεσουάρ σε μαύρο χρώμα, είτε πρόκειται για Everline loafers, είτε για ankle boots Jimmy Choo και αυτά είναι ένα υβρίδιο και των δύο, γεγονός που τα κάνει το ιδανικό κομμάτι για μετάβαση στην άνοιξη", αναφέρει η ιστοσελίδα.

Αν και, φυσικά, ο κύριος και βασικός λόγος για τον οποίο θα πρέπει να μας απασχολεί η επίσκεψη της σταρ στη χώρα μας, είναι το προσφυγικό ζήτημα και τα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες στη χώρα μας, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως αυτή ήταν μια πολύ κομψή εμφάνιση.