Get the Look: Υιοθέτησε το πιο hot shoe trend της άνοιξης όπως η Jennifer Lawrence!

Get the Look: Υιοθέτησε το πιο hot shoe trend της άνοιξης όπως η Jennifer Lawrence!

Ποιο είναι το παπούτσι που θα κυριαρχήσει στο ντύσιμό μας αυτή τη σεζόν;

Τα nineties κατέκτησαν για μια ακόμη σεζόν τις πασαρέλες των μεγάλων οίκων για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 και τα παπούτσια που θα ξεχωρίσουν και φέτος στο γυναικείο ντύσιμο δεν είναι άλλα από τα mules.

Με έμπνευση από την Carrie του Sex and the City, αλλά και τη σύγχρονη εκδοχή τους, φορεμένο με attitude από διάσημες κυρίες, το παλιό/νέο αυτό shoe trend έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις ένα ντύσιμο ξεχωριστό, συνδυάζοντας στυλ με άνεση.

Μια από τις celebrities που έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο παπούτσι αυτό, είναι η Jennifer Lawrence, η οποία σε μια εμφάνισή της κατάφερε να δημιουργήσει το απόλυτο casual chic σύνολο, φορώντας τα αγαπημένα της mules.

Lawrence 12 c3d74

Το Queen.gr έκανε έρευνα αγοράς και βρήκε για σένα τα κατάλληλα παπούτσια για να υιοθετήσεις το trend, στο Favela.gr!

Get the Look:

Ένα ζευγάρι suede mules σε ουδέτερο χρώμα όπως το γκρι του πάγου, μπορεί να φορεθεί με όλα τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, προσθέτοντάς τους μια fashion πινελιά.

mules jeffreycampbell ROBERTS 15900 06b7c

Mules, Jeffrey Campbell, 159,00€

Αν θέλεις να το "τολμήσεις" λίγο παραπάνω, το παρακάτω ζευγάρι θα δώσει μια glam αίσθηση στο στυλ σου και θα δείξει πως δε φοβάσαι να δοκιμάσεις τα νέα trends με το δικό σου τρόπο.

jeffrecampbell14900 25e59

Platform mules, Jeffrey Campbell, 149,00€

Ενώ τέλος, μπορείς να δοκιμάσεις την εναλλακτική εκδοχή των mules, τα clogs, ένα πιο απλό παπούτσι, που μπορείς πιο εύκολα να προσαρμόσεις στο καθημερινό σου ντύσιμο.

jeffreycampbell 16500 8fc36

Clogs, Jeffrey Campbell, 165,00€