Ελένη Μενεγάκη: Η casual chic εμφάνισή της στη σημερινή εκπομπή απλά μας ενθουσίασε!

Ελένη Μενεγάκη: Η casual chic εμφάνισή της στη σημερινή εκπομπή απλά μας ενθουσίασε!

Τι φόρεσε στην εκπομπή της Πέμπτης;

Μια ακόμη πολύ εντυπωσιακή και εξίσου κομψή εμφάνιση μας επεφύλασσε η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη για την εκπομπή της Πέμπτης. Η ίδια συχνά μας εμπνέει με τα chic looks που επιλέγει και φέτος είναι μια χρονιά που έχουμε δει το στυλ της να εξελίσσεται και να γίνεται καλύτερο από κάθε άλλη!

Δες επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη στα καλύτερά της: Δείτε το άψογο outfit της!

Τι φόρεσε η Ελένη και πώς μπορείς κι εσύ να αντιγράψεις εύκολα το σύνολό της;

eleni3 698af
eleni6 88d8d

Η όμορφη Ελένη και η στιλίστριά της, Τζώρτζια Συναχέρη, επέλεξαν ένα απλό, αλλά παράλληλα πολύ ιδιαίτερο outfit που μπορεί κάθε γυναίκα να αντιγράψει και να πραγματοποιήσει μια περιποιημένη, casual chic εμφάνιση. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα ψηλόμεσο τζιν και ζώνη Dsquared2, λευκό πουκάμισο American Vintage και πλατφόρμες Nak σε μεταλλιζέ απόχρωση.

How-To: Για μια stylish πρωινή εμφάνιση, ένα λευκό πουκάμισο κι ένα ψηλόμεσο τζιν πάντα μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Διάλεξε ένα αξεσουάρ όπως ένα κολιέ, ή μια ζώνη σε έντονο χρώμα(όπως αυτή της Ελένης), για να δώσεις μια πινελιά χρώματος στο σύνολό σου. Μπορείς να φορέσεις το ίδιο outfit και στη βραδινή σου έξοδο, αλλάζοντας το μακιγιάζ σου και προσθέτοντας στο look σου ένα ζευγάρι chandelier σκουλαρίκια.