Supermodel Style: Το αγαπημένο outfit της Gisele Bundchen και πώς να το αντιγράψεις

Supermodel Style: Το αγαπημένο outfit της Gisele Bundchen και πώς να το αντιγράψεις

Κάν'το όπως η Gisele, με εντελώς απλά και καθημερινά κομμάτια

Τη θαυμάζουμε για το αψεγάδιαστο κορμί και το πανέμορφο πρόσωπό της, όμως εκτός από αυτά, η Gisele έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια ένα casual chic στυλ που κυριολεκτικά ζηλεύουμε.

Ο αγαπημένος της συνδυασμός δεν είναι όπως θα νόμιζαν οι περισσότεροι, ένα σέξι φόρεμα και ψηλοτάκουνα παπούτσια, ενώ σπάνια φορά εκκεντρικά σύνολα διάσημων σχεδιαστών. Ποιο είναι το outfit που λατρεύει το top model και που τη βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη;

Δες επίσης: Η Selena Gomez φόρεσε το πιο hot χρώμα της άνοιξης που σίγουρα θα λατρέψεις κι εσύ

Η ίδια, σε συνέντευξή της στη γαλλική Vogue, αποκάλυψε πως το go-to σύνολό της δεν άλλο από το κλασικό και αγαπημένο outfit, τζιν και απλό t-shirt!
Ναι, σωστά διαβάσατε! Εντελώς απλό, ευκολοφόρετο και σε βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

gisele bundchen 5941 north 499x white jpg 4455 north 499x white c4fd5
article 2425468 1BEA2206000005DC 908 634x929 bbfcc

Πώς θα αντιγράψεις το top-model; Η Gisele δεν αγαπά ιδιαίτερα τα περίπλοκα σύνολα που δείχνουν πως μια γυναίκα το έχει «προσπαθήσει» πολύ. Ένα απλό μπλουζάκι σε συνδυασμό με ένα skinny παντελόνι, ένα μικρό, διακριτικό μενταγιόν και ένα ζευγάρι ankle boots είναι τα μοναδικά κομμάτια που χρειάζεσαι για να πετύχεις το ανεπιτήδευτα κομψό "Gisele" look!

gisele bundchen style kenzo eye sweatshirt black ripped jeans black chain boots colcci tote bag ray ban wayfarer sunglasses fashion photos bd590