Ποιο είναι το #1 κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου;

Ποιο είναι το #1 κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου;

Η Kendall Jenner ξέρει!

Η Kendall Jenner έχει καταφέρει να εξελίξει τόσο πολύ το στυλ της, που, πλέον, κάθε της εμφάνιση αποτελεί ένα fashion statement. Τα laid-back, κομψά looks της φιγουράρουν συχνά στις σελίδες μεγάλων περιοδικών, γίνονται αφορμή για συζητήσεις πάνω σε νέα trends, αλλά και πηγή έμπνευσης για τα δικά μας, καθημερινά σύνολα.

Έτσι, σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Παρίσι, η μελαχρινή καλλονή πραγματοποίησε μια ακόμη άψογη εμφάνιση και φόρεσε το key piece που βοηθά μια γυναίκα να κάνει ομαλά τη στυλιστική της μετάβαση στην άνοιξη.

Δες επίσης: Αυτό είναι το outfit της Kendall Jenner που έχει «σπάσει» το Pinterest!

Τι φόρεσε η Kendall;

celeb style kendall cfb84

Το top model φόρεσε ένα απλό τζιν παντελόνι, λευκό τοπ, λευκά sneakers Adidas Stan Smith και ολοκλήρωσε το look της με ένα μάξι πανωφόρι τύπου κιμονό Erika Cavallini, μια μεγάλη μαύρη δερμάτινη τσάντα Givenchy (με το απαραίτητο bag charm, βεβαίως βεβαίως) και γυαλιά ηλίου.

Chic, ευκολοφόρετο και δίχως αμφιβολία το κομμάτι που θα κάνει θραύση φέτος! Ένα ελαφρύ μάξι πανωφόρι, είναι ό,τι πρέπει, τόσο για τις πρωινές casual εμφανίσεις σου, όσο και για να αποτελέσει το... "σωτήρα" σου, όταν νυχτώνει και πέφτει η θερμοκρασία.
Ευχαριστούμε για το inspo, Kendall!