Η Ελένη Μενεγάκη σου δείχνει πώς θα φορέσεις το σκισμένο τζιν με τον πιο cool τρόπο

Η Ελένη Μενεγάκη σου δείχνει πώς θα φορέσεις το σκισμένο τζιν με τον πιο cool τρόπο

Το look της παρουσιάστριας από τη σημερινή εκπομπή που θα λατρέψεις!

Είναι μία από τις σπάνιες φορές που η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με τόσο απλό, casual και με ροκ στοιχεία σύνολο στην εκπομπή της. Η Ελένη Μενεγάκη μας έχει συνηθίσει σε πιο glamorous, εντυπωσιακές εμφανίσεις που αποπνέουν θηλυκότητα κι έτσι, το look που διάλεξε για τη σημερινή εκπομπή ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Δες επίσης:

Έτσι θέλουμε να τη βλέπουμε: Αυτό το outfit της Ελένης Μενεγάκη είναι για… αντιγραφή!

Τι φόρεσε η Ελένη;

13092356 697063970436362 215623238 n f9b45
menegaki 52f73
menegaki3 9eb44

Η ίδια, με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Τζώρτζιας Συναχέρη, επέλεξε ένα τζιν παντελόνι με σκισίματα Seven, ένα εντελώς απλό λευκό t-shirt American Vintage, πέδιλα Nak, κοντό κολιέ και βραχιόλια Folli Follie και μακρύ κολιέ με φούξια φούντα Allover by Athina Oikonomakou. Το look της ολοκλήρωσε με χαλαρά κύματα στα μαλλιά και super καλοκαιρινό μακιγιάζ, προτιμώντας το έντονη ροζ απόχρωση στα χείλη, ένα χρώμα στο οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Άψογη!

Queen Tip: Μη φοβηθείς να φορέσεις το σκισμένο σου τζιν, ακόμη και στο γραφείο. Συνδύασέ το με ένα κομψό, μονόχρωμο τοπ και πρόσθεσε στο outfit σου εντυπωσιακά χρυσά κοσμήματα, για να του δώσεις μια casual chic αίσθηση. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μη δείχνει εντελώς απλό, ψηλοτάκουνα παπούτσια ή ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε ουδέτερη απόχρωση.

Πώς σου φάνηκε αυτό της το σύνολο; Πες μας τη γνώμη σου στα σχόλια!