Μαθήματα στυλ: Η Kate Moss σου δείχνει το τρικ για να επιλέγεις chic looks για το γραφείο

Μαθήματα στυλ: Η Kate Moss σου δείχνει το τρικ για να επιλέγεις chic looks για το γραφείο

Μόλις βρήκες τι θα φορέσεις αύριο!

Κι έρχεται δυστυχώς η στιγμή που το Σαββατοκύριακο τελειώνει (μα, πότε πέρασε κιόλας;) και που πρέπει σιγά σιγά να προετοιμαστούμε για την εβδομάδα που έρχεται. Το δίλημμα παραμένει το ίδιο: "Τι φοράμε αύριο στη δουλειά;".

Οι καιρικές συνθήκες είναι αρκετά απρόβλεπτες αυτή την περίοδο - μπορεί να φύγεις από το σπίτι με σανδάλι και να γυρίσεις με γαλότσες - και για να καταφέρεις να ντυθείς με στυλ, αλλά και σύμφωνα με την εποχή, η αλήθεια είναι πως χρειάζεται αρκετή μαεστρία.

Ευτυχώς, ένα από τα πιο πρόσφατα outfits της Kate Moss είναι ό,τι πρέπει για να πάρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι!

Δες επίσης: Αυτό είναι το ένα πράγμα που δε θα φορούσε ποτέ η Kate Moss

Τι φόρεσε η Kate και πώς μπορείς να αντιγράψεις την εμφάνισή της;

01 kate moss 62dcf

Ένα παντελόνι σε wide-leg γραμμή και σε απόχρωση... ροζ τσιχλόφουσκας από το brand Bella Freud διάλεξε το supermodel το οποίο έπαιξε το ρόλο του statement item στο outfit. To look της ολοκλήρωσε με ένα λευκό t-shirt, κλασικό μαύρο σακάκι, ένα μακρύ μαύρο κολιέ και κλασικά γυαλιά ηλίου.

Queen tip: Ο καλύτερος τρόπος για να ανανεώσεις το καθημερινό σου στυλ στο γραφείο, είναι να φοράς σύνολα σε ανοιχτά, έντονα χρώματα. Ένα τέτοιο παντελόνι, μπορεί να φορεθεί με άλλα, εντελώς απλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και να σε κάνει να δείχνεις κομψή στο λεπτό. Ένα day-to-night look το οποίο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, όπως κι αν είναι ο καιρός!