Η Kate Middleton υιοθέτησε το απόλυτο summer trend στα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ!

Η Kate Middleton υιοθέτησε το απόλυτο summer trend στα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ!

Η πιο στυλάτη εμφάνισή της ever; Νομίζουμε πως ναι.

Τι πρέπει να φορέσεις στα γενέθλια μιας Βασίλισσας; Η γνωστή σε όλους μας, Βασίλισσα Ελισάβετ, έκλεισε πριν από λίγο καιρό τα 90 της χρόνια και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αποφάσισε να το γιορτάσει (λίγο καθυστερημένα) με ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων.

Δες κι αυτό:

Pink Queen: Η Jennifer Lopez φόρεσε το πιο στυλάτο outfit της εβδομάδας

Η Kate Middleton, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και για την περίσταση αποφάσισε να υιοθετήσει ένα από τα σημαντικότερα trends για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016, το color-blocking.

Τι φόρεσε η Δούκισσα του Cambridge;

katemiddleton 39330

Στο tea party για τα γενέθλια της Βασίλισσας (μα πόσο British;!), η Kate φόρεσε ένα color-blocking φόρεμα από το brand Roksanda, το οποίο συνδύασε με τις αγαπημένες της μυτερές γόβες σε nude απόχρωση και clutch bag σε ίδιο χρώμα.


Ποιο είναι το μυστικό αυτής της τόσο stylish εμφάνισης; Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, όταν προσπαθούν να πετύχουν το color-blocking trend, είναι τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που φορούν. Οι ουδέτερες αποχρώσεις, τόσο στα ψηλοτάκουνα, όσο και στο clutch bag μιας επίσημης εμφάνισης, είναι must, για να πετύχει ένα τέτοιο look.