#StyleGoals: Απλά ΠΡΕΠΕΙ να δεις το outfit που φόρεσε η Kendall στη συναυλία της Adele

#StyleGoals: Απλά ΠΡΕΠΕΙ να δεις το outfit που φόρεσε η Kendall στη συναυλία της Adele

Τολμηρό μεν, στυλάτο δε!

Στη συναυλία της Adele διασκέδασε το Σάββατο που μας πέρασε το γνωστό top model, Kendall Jenner, παρέα με την Hailey Baldwin και γι' ακόμη μια φορά μας έκανε να θαυμάσουμε το ανεπιτήδευτα cool στυλ που πάντα υιοθετεί στις βραδινές της εξόδους.

Τι φόρεσε η Kendall;

spl1331578 001

Η μελαχρινή καλλονή επέλεξε ένα τζιν παντελόνι σε boyfriend γραμμή από το brand One Teaspoon και το συνδύασε με see-through top, σουτιέν Givenchy και μποτάκια Yeezy, ενώ το look της ολοκλήρωσε με body chains και κρεμαστά σκουλαρίκια.

How-to: Η αλήθεια είναι πως αυτό το outfit δε θα μπορούσε να το υποστηρίξει η μέση γυναίκα. ΟΜΩΣ, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως ο τρόπος που φόρεσε το διάφανο top της η Kendall είναι στ' αλήθεια ιδιαίτερος. Τα logos επιστρέφουν ξανά στη μόδα (Θυμάστε τα '90s, όποτε και φορούσαμε items που «φώναζαν» τη μάρκα τους; Κάτι τέτοιο, αλλά σε πιο ήπια μορφή) και αυτός είναι ο σύγχρονος τρόπος για να κάνεις το trend να δείχνει πιο φρέσκο και πιο επίκαιρο από ποτέ. Επένδυσε λοιπόν σε ένα στηθόδεσμο ή μπούστο καλής ποιότητας, που θα φοράς μέσα από τα διάφανα μπλουζάκια σου, για να πετύχεις ένα τόσο stylish αποτέλεσμα, όπως αυτό της Jenner.

Δες επίσης:

Ποια το φόρεσε καλύτερα; Emily Ratajkowski & Hailey Baldwin με το ίδιο σύνολο!