Αυτό είναι το ένα πράγμα που δεν περιμέναμε να κάνει ποτέ η Olivia Palermo στο στυλ της

Αυτό είναι το ένα πράγμα που δεν περιμέναμε να κάνει ποτέ η Olivia Palermo στο στυλ της

Δες τις φωτογραφίες της και πες μας αν σου αρέσει αυτή της η εμφάνιση!

Αν προσπαθούσαμε να χαρακτηρίσουμε το στυλ της Olivia Palermo με μια λέξη, τότε αυτή θα ήταν η λέξη "κομψότητα". Το street style icon δύσκολα πέφτει σε στυλιστικά ατοπήματα και ενδυματολογικές επιλογές, αφού κάθε της outfit μοιάζει βγαλμένο από σελίδες περιοδικού μόδας. Και μερικές φορές, τα περιοδικά μόδας αποφασίζουν να γίνουν λίγο πιο... αποκαλυπτικά!

Η Kendall Jenner είναι γνωστή υπέρμαχος του κινήματος #FreeTheNipple (το να μη φορούν, δηλαδή, οι γυναίκες στηθόδεσμο και να μην αισθάνονται ντροπή για το στήθος τους). Δεν περιμέναμε όμως από την Olivia να μπει στο club!

Το πρόσφατο outfit που επέλεξε για βόλτα της στους δρόμους της Νέας Υόρκης, απέδειξε πως για χάρη της μόδας μπορεί να κάνει πράγματα που ίσως να μην εφάπτονται του χαρακτήρα της. Τι εννοούμε; Η ίδια εμφανίστηκε με ένα εντελώς διάφανο τοπ που δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία και άφησε το σουτιέν της στο... σπίτι!

375E292400000578 0 image m 17 1471551022470
375E28F300000578 0 image m 16 1471550801398

Το υπόλοιπο σύνολό της κινήθηκε σε πιο lady-like, σοβαρό ύφος και αν και δύσκολα εμείς θα υιοθετούσαμε ένα τέτοιο look, οφείλουμε να παρατηρήσουμε πως το κάνει να δείχνει απόλυτα chic.

Δες επίσης:

Η Olivia Palermo βρίσκεται στη Μύκονο & εμείς ξετρυπώσαμε φωτογραφίες από τις χλιδάτες διακοπές της!