Επιστροφή στην πόλη; Η Μαίρη Συνατσάκη σου δείχνει το πιο fun σύνολο που μπορείς να δοκιμάσεις!

Επιστροφή στην πόλη; Η Μαίρη Συνατσάκη σου δείχνει το πιο fun σύνολο που μπορείς να δοκιμάσεις!

Αν μόλις γύρισες από τις καλοκαιρινές σου διακοπές, σου έχουμε το outfit που θα σε κάνει να ξεχάσεις πως δεν είσαι σε νησί!

Οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε σε mood #NOT και δεν μπορούμε να δεχτούμε το γεγονός πως τελείωσαν οι καλοκαιρινές μας διακοπές. Η επιστροφή στο γραφείο είναι... βάναυση και ο μόνος τρόπος για να βελτιώσεις τη διάθεσή σου, είναι να βάλεις διασκεδαστικές πινελιές στο ντύσιμό σου.

Η Μαίρη Συνατσάκη, λοιπόν, μας έδωσε την πιο τέλεια ιδέα για outfit με την τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι φόρεσε η Μαίρη;

13687083 1201832189888621 608189915 n

Τζιν σαλοπέτα και ριγέ τοπ επέλεξε η παρουσιάστρια, ενώ το look της ολοκλήρωσε, υιοθετώντας ένα από τα πιο hot trends στα αξεσουάρ αυτής της σεζόν - τη μπαντάνα (Plus: Δες εδώ κι άλλες ιδέες για να δοκιμάσεις το trend).

How-to: Επιβάλλεται να προσθέτεις μικρές δόσεις χρώματος στα καθημερινά σου looks για τη δουλειά. Ένα item όπως μια μπαντάνα, ένα βραχιόλι, μια τσάντα, ή ακόμη κι ένα τοπ σε έντονο χρώμα ή με φωτεινά prints, θα σε κάνουν να δείχνεις εντυπωσιακή χωρίς κόπο.

Διάβασε ακόμα:

Trend forecasting: Το στυλ στα σακάκια που θα λατρέψουμε το φθινόπωρο!