Η Rihanna σου δείχνει τον πιο cool τρόπο για να φορέσεις το boyfriend τζιν σου το 2016

Η Rihanna σου δείχνει τον πιο cool τρόπο για να φορέσεις το boyfriend τζιν σου το 2016

Δοκίμασε το look της και ανανέωσε το στυλ σου σε χρόνο dt!

Το τζιν παντελόνι σε boyfriend γραμμή είναι διαχρονικά το πιο άνετο και ευκολοφόρετο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, όμως τι γίνεται όταν έχεις βαρεθεί να το φοράς συνέχεια με τον ίδιο τρόπο;

Τη λύση στο πρόβλημα έρχεται να δώσει η πιο στυλάτη σταρ της showbiz. Μιλάμε φυσικά, για τη Rihanna, η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας boyfriend jeans με ένα τρόπο που είναι απόλυτα σύγχρονος, κατάλληλος για την εποχή και που έχει την απαραίτητη δόση θηλυκότητας για να κάνει το look να δείχνει πιο κολακευτικό πάνω στο σώμα.

Πώς φόρεσε το δικό της boyfriend τζιν η RiRi;

rihanna celebrity style

Η ίδια αποφάσισε να συνδυάσει το φαρδύ τζιν της με ένα ριγέ off-shoulder top Jacquemus με εντυπωσιακά μανίκια-καμπάνα. Το look της ολοκλήρωσε με φουτουριστικά γυαλιά ηλίου Versace, μυτερές γόβες Rene Caovilla και χρυσά κολιέ στο λαιμό.

How-to: Πώς μπορείς να δώσεις κι εσύ νέα πνοή στο αγαπημένο σου τζιν; Συνδύασέ το με καλοκαιρινά κομμάτια, όπως ένα off-shoulder top ή ένα λευκό πουκάμισο, και πρόσθεσέ του στοιχεία που κανονικά θα φορούσες με ένα φόρεμα, όπως ένα εντυπωσιακό ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια, ή δοκίμασε να κάνεις layering με χρυσά ή ασημένια κολιέ. Σε κάθε περίπτωση, θα δεις πως το outfit σου θα δείχνει τόσο φρέσκο και το τζιν σου θα μοιάζει σαν καινούργιο!

Διάβασε επίσης:

Τα 5 βασικά κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις φέτος το φθινόπωρο