Έξυπνο στυλ: Η Kate Middleton σου δείχνει πώς θα φορέσεις τα καλοκαιρινά σου φορέματα το φθινόπωρο

Έξυπνο στυλ: Η Kate Middleton σου δείχνει πώς θα φορέσεις τα καλοκαιρινά σου φορέματα το φθινόπωρο

Η Δούκισσα του Cambridge μας έδωσε - άθελά της; - την πιο χρήσιμη στυλιστική συμβουλή

Η Kate Middleton ξέρει το μυστικό για να πραγματοποιεί πάντοτε κομψές εμφανίσεις και το κομμάτι-κλειδί που επιλέγει σχεδόν για κάθε της εμφάνιση, δεν είναι άλλο από το fit-and-flare φόρεμα.

Η ίδια βρίσκεται αυτές τις μέρες σε περιοδεία στον Καναδά, μαζί με το σύζυγό της, πρίγκιπα William και κατέβηκε από το υδροπλάνο φορώντας ένα πολύ ιδιαίτερο κι εντυπωσιακό outfit.

Τι φόρεσε η Kate;

GettyImages 610468292

Η Δούκισσα του Cambridge διάλεξε ένα φόρεμα από τον οίκο Alexander McQueen, στα χρώματα του λευκού και του κόκκινου και αποφάσισε να ολοκληρώσει το σύνολό της με γόβες και clutch bag σε ασορτί απόχρωση με το κόκκινο του φορέματος.

How-to: Το φόρεμα της Kate Middleton ανήκει στη συλλογή του οίκου Alexander McQueen για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017. Πώς μπορείς, λοιπόν, να μην αποχωριστείς κι εσύ τα καλοκαιρινά σου φορέματα το φθινόπωρο; Το βασικό είναι, να μη φοβηθείς να φορέσεις χρώμα, ενώ παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο και τα αξεσουάρ με τα οποία θα συνδυάσεις ένα τέτοιο ρούχο.

Style idea: Μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ κομψό office look με ένα λευκό φόρεμα, ή ένα φόρεμα με prints, συνδυάζοντάς το με ankle boots, ή φλατ loafers και να ολοκληρώσεις το σύνολό σου με μια λεπτή κάπα σε ουδέτερη απόχρωση.

Extra tip: Απόφυγε να προσθέσεις στο look σου οτιδήποτε μπορεί να θυμίζει καλοκαίρι.

Διάβασε ακόμα:

Kate Middleton: Το statement παντελόνι της που κοστίζει μόλις 25 δολάρια!