Η Demi Moore υιοθέτησε το velvet trend και κατάφερε να δείχνει απόλυτα σικάτη

Η Demi Moore υιοθέτησε το velvet trend και κατάφερε να δείχνει απόλυτα σικάτη

Πώς φόρεσε την πιο hot τάση της σεζόν η σταρ;

Στο παρελθόν μας έχει εντυπωσιάσει πολλές φορές με τις ενδυματολογικές της επιλογές και συνήθως με τον τρόπο που κάνει κάθε σύνολο να δείχνει σέξι και θηλυκό. Ο λόγος για τη Demi Moore, την οποία είχαμε καιρό να δούμε να πραγματοποιεί μια ξεχωριστή εμφάνιση. Η διάσημη ηθοποιός έδωσε το "παρών" στην τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το σχεδιαστή Alber Elbaz στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού (ο ίδιος έλαβε το βραβείο της Λεγεώνας της Τιμής) και για την περίσταση αποφάσισε να υιοθετήσει ένα από τα πιο hot trends της σεζόν: Το βελούδο.

Τι φόρεσε η διάσημη ηθοποιός;

14482772 727425427398540 6292309530260799488 n

@gabrielahearst Instagram

Η ίδια επέλεξε ψηλόμεσο βελούδινο παντελόνι σε γραμμή καμπάνα και το συνδύασε με μαύρο see-through πουκάμισο, μαύρο bomber jacket, μυτερές μαύρες γόβες και τσάντα Gabriela Hearst (η οποία ονομάζεται Demi, μετά από την ίδια!), ενώ το look της ολοκλήρωσε με statement κολιέ και γυαλιά οράσεως με μεταλλικό σκελετό σε στυλ aviator.

Το πιο parisian-chic σύνολο που είδαμε τελευταία!

Queen tip: Η τάση του velvet είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές, αλλά παράλληλα tricky τάσεις της σεζόν. Προσοχή στις υπερβολές. Τα πιο ασφαλές κομμάτια για να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στο νέο αυτό trend, είναι ένα σκουρόχρωμο παντελόνι, ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Δες ακόμα:

Paris Street Style: Τα it-girls σου δίνουν 20+1 ιδέες για άψογα φθινοπωρινά looks