Είναι αυτό το πιο cool σύνολο που έχει φορέσει τελευταία η Gigi Hadid;

Είναι αυτό το πιο cool σύνολο που έχει φορέσει τελευταία η Gigi Hadid;

Το supermodel Gigi Hadid επισκέφθηκε το Dubai στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας "#TogetherTour", που γιορτάζει την συλλογή "TommyXGigi" και τον τρόπο που διαμορφώνεται το στυλ αυτής σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Το supermodel Gigi Hadid ταξίδεψε στο Dubai στις 10 Οκτωβρίου 2016 στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της #TogetherTour. Η περιοδεία μεταφέρει τη Gigi από τη Νέα Υόρκη, το Βερολίνο και το Μιλάνο στο Ντουμπάι, το Τόκιο και τη Σαγκάη για να δει πώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δίνουν στη συλλογή TommyXGigi το δικό τους τοπικό styling twist.

Η Gigi είδε μερικά από τα πιο εμβληματικά μνημεία του Dubai διασχίζοντας τις ακτές ξεκινώντας από το λιμάνι της πόλης με γιωτ παρέα με τοπικούς influencers συμπεριλαμβανομένων των Alanoud Badr (Lady Fozaza), Mariyah Gaspacho (Mahryska), Teresa Karpinska (StyleDrifter), Tala Samman (My Fashion Diary), Kat Lebrasse και Natalya Kanj (Five Five Fabulous). Κατά τη διάρκεια αυτού είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις αγαπημένες τους στυλιστικές εμπνεύσεις και να διαμορφώσουν τη συλλογή TommyXGigi με το twist του Ντουμπάι.

natalya kanj alanoud badr teresa karpinska gigi hadid tala samman mariyah gaspacho kat lebrasse and shereen mitwalli

Το απόγευμα οι καταναλωτές ήταν προσκεκλημένοι στο "Fashion Catwalk" στο The Dubai Mall. Τριάντα συμμετέχοντες επιλέχθηκαν από το πλήθος για να λάβουν αποκλειστική VIP πρόσβαση στο χώρο και να γνωρίσουν από κοντά τη Gigi.

Τι φόρεσε η Gigi στο λαμπερό event;

gigi hadid at the dubai mall

Η Gigi Hadid φόρεσε ένα φούτερ με μεταλλικό χρυσό σχέδιο συνδυασμένο με δερμάτινο παντελόνι και ναυτικές δερμάτινες μπότες, από τη συλλογή TommyXGigi - ένα look ιδανικό για άψογες day-to-night εμφανίσεις.

Η εκδήλωση υποστηρίχτηκε και από ψηφιακές δραστηριότητες όπως την διαχείριση του Tommy Hilfiger’s Snapchat channel από την Shereen Mitwalli.

Η συλλεκτική συλλογή διαθέτει ρούχα από την γυναικεία sportswear σειρά, υποδήματα και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων ρολογιών και γυαλιών ηλίου, και το άρωμα THE GIRL. Τα σχέδια γιορτάζουν την μοναδική ματιά της Gigi Hadid στο σύγχρονο στυλ, συγχωνευμένη με την χαρακτηριστική "classic American cool" κληρονομιά του Tommy Hilfiger. Το look είναι αβίαστο, νεανικό και cool – είναι η νέα προσέγγιση της Gigi πάνω στο ναυτικό στυλ με μία παιχνιδιάρικη, ρομαντική ματιά.

Η συλλογή έχει σχεδιαστεί από τον Tommy Hilfiger και το supermodel Gigi Hadid, και είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016.