Office style: Να πώς θα φορέσεις το λευκό σου πουκάμισο στο γραφείο αύριο το πρωί

Office style: Να πώς θα φορέσεις το λευκό σου πουκάμισο στο γραφείο αύριο το πρωί

Το πιο chic σύνολο που μπορείς να δοκιμάσεις αύριο είναι αυτό. Τέλος.

Ποιος είπε πως το να φοράς διαρκώς τα ίδια κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου σημαίνει πως δεν έχεις φαντασία στο στυλ σου;

Η Rosie Huntington-Whiteley μας απέδειξε, στην τελευταία της εμφάνιση στο CFDA/Vogue Fashion Fund Show and Tea Event που πραγματοποιήθηκε στο Chateau Marmont του δυτικού Hollywood πως μερικές φορές είναι καλύτερο να το παίξεις "safe".

Η Αγγλίδα καλλονή διάλεξε ένα outfit το οποίο είχε ως βάση του, μεν, τα βασικά στοιχεία του γυναικείου office style, όμως είχε και το attitude του σέξι, δυναμικού θηλυκού.

Τι φόρεσε η Rosie;

112191032 ROSIE HW xlarge transi7d0daeEab1lYbWb6vMjO eAxdv6CoWIE wi1tGePF8

Η ίδια επέλεξε σύνολο Monse από τη συλλογή του οίκου για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 και ολοκλήρωσε το look της με ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες Christian Louboutin, κρεμαστά σκουλαρίκια, μαύρο clutch bag και μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου.

01b797a4dba38b74394a51ea24111dbe

Monse SS17

How-to: Ένα τέτοιο σύνολο μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ, αρκεί να το "χτίσεις" σωστά. Συνδύασε το ψηλόμεσο παντελόνι σου (είτε pinstripe, είτε μονόχρωμο) με το λευκό σου πουκάμισο φορεμένο από μέσα και για τη βραδινή σου έξοδο μετά τη δουλειά, απλά άφησε τον ένα ώμο σου ακάλυπτο, για να δώσεις ένα τόνο αισθησιασμού στο κατά τα άλλα αυστηρό αυτό σύνολο. Τόσο εύκολο!