Η πιο κομψή έγκυος: Η Marion Cotillard παραδίδει μαθήματα στυλ στο κόκκινο χαλί

Η πιο κομψή έγκυος: Η Marion Cotillard παραδίδει μαθήματα στυλ στο κόκκινο χαλί

Η τελευταία εμφάνιση της σταρ είναι ίσως μια από τις ωραιότερές της ever

Η ίδια περιμένει το δεύτερό της παιδί, με το Γάλλο ηθοποιό και σκηνοθέτη Guillaume Canet και η κοιλίτσα της έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται.

Ο λόγος για τη Marion Cotillard, που έδειχνε πιο λαμπερή και πιο γλυκιά από ποτέ στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, "Allied", που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Παρίσι.

Η 41 χρονη σταρ έμεινε πιστή στις ίσιες, χαλαρές γραμμές, που συνήθως προτιμά για τις επίσημες εμφανίσεις της και για μια ακόμη φορά κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με το ανεπιτήδευτα chic στυλ της.

Τι φόρεσε η Marion;

3A96F58D00000578 0 image a 1 1479715555441

Η ηθοποιός διάλεξε ένα κατακόκκινο μάξι φόρεμα με έναν ώμο και σε loose γραμμή, δημιουργία του οίκου Dior, ενώ το σύνολό της ολοκλήρωσε με κλασικές μαύρες μυτερές γόβες και ένα ζευγάρι πολυτελή κρεμαστά σκουλαρίκια.

Queen tip: Οι γιορτές πλησιάζουν κι ένα τέτοιο ρούχο είναι μια απόλυτα κομψή και παράλληλα fashion forward επιλογή, που αναδεικνύει κάθε σωματότυπο. Τόλμησέ το στο holiday style σου και φόρεσε στο χριστουγεννιάτικο, ή πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, ένα τέτοιο ρούχο σε έντονο χρώμα. Συνδύασέ το με διακριτικά κρεμαστά σκουλαρίκια, όπως η Marion Cotillard και γόβες, ή ψηλοτάκουνα πέδιλα και η επιτυχία του look είναι σίγουρη!