Girl Power: Βγήκαμε για ψώνια με την Μιμίκα Παπαχαραλάμπους

Διονυσία Καλαποθαράκου
Girl Power: Βγήκαμε για ψώνια με την Μιμίκα Παπαχαραλάμπους

Και διαλέξαμε μαζί ρούχα για την νέα της ψυχαγωγική εκπομπή!

IMG 8352

Λίγο πριν την έναρξη της τρίωρης, εβδομαδιαίας, ψυχαγωγικής εκπομπής της, η παρουσιάστρια Μιμίκα Παπαχαραλάμπους άφησε το Queen.gr να την ακολουθήσει στην αγαπημένη της boutique στην Κηφισιά και να διαλέξει μαζί με την ίδια, αλλά και την στυλίστριά της, Φανή Κατσανού, τα ρούχα της για τα πρώτα επεισόδια. Κομμάτια ladylike, κομψά αλλά και άνετα που αναδεικνύουν τις θηλυκές αναλογίες της παρουσιάστριας. «Μου αρέσει να φοράω ρούχα που με κάνουν να αισθάνομαι άνετα, αλλά ταυτόχρονα με γεμίζουν αυτοπεποίθηση και ταιριάζουν στο πρόσωπο και το σώμα μου. Πάντα είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στα φορέματα και νομίζω αυτό φαίνεται», μας αποκάλυψε η Μιμίκα.

Με κομψό, κόκκινο φόρεμα

«Μου αρέσει να πειραματίζομαι όσο αφορά την εμφάνιση μου. Το τελευταίο διάστημα φοράω ρούχα και παπούτσια που δεν είχα δοκιμάσει ποτέ στο παρελθόν. Μπορεί να συνδυάσω ένα extravagant παπούτσι με ένα πιο συμβατικό σύνολο και να απολαύσω το αισθητικό αποτέλεσμά τους», μας εξηγεί η παρουσιάστρια. Ελάχιστα βαμμένη και με τα μαλλιά της πάντα στον φυσικό, σκούρο καστανό τους τόνο, δοκίμασε mini φούστες, πουκάμισα με βολάν, ultra chic πέδιλα και stylish μπότες, αφήνοντας έναν ξεχωριστό «χώρο» στην καρδιά και την γκαρνταρόμπα της για τα αγαπημένα της στενά, midi φορέματα. Τα χρώματα της; Όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου, από girly, wine red, μέχρι trendy berry και μοιραίο βουργουνδί, αλλά και το μαύρο και το λευκό. «Εκτός δουλειάς προσέχω τα ρούχα μου να έχουν άνετες γραμμές και πρακτικές φόρμες. Είτε είναι ένα jean παντελόνι, είτε ένα απλό φόρεμα θέλω να τα φοράω και να νιώθω άνετα, να έχω ελευθερία κινήσεων», τονίζει η παρουσιάστρια.

IMG 8395

Το πουκάμισο με το βολάν που μας ξετρέλανε!

Η στυλίστριά της, Φανή Κατσανού, έρχεται να συμπληρώσει τους σχεδιαστές που επιλέγει για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις οι οποίοι είναι μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα της ελληνικής fashion σκηνής όπως οι: Πάρις Bαλταδώρος, Βασίλειος Κωστέτσος και Μάκης Τσέλιος. Αλλά και κάποια από τα κορυφαία ξένα brands όπως: Roberto Cavalli, Miu Miu και Louis Vuitton. Τέλος ρωτήσαμε την Μιμίκα Παπαχαραλάμπους τι προσέχει σε μία γυναίκα που θεωρεί καλοντυμένη και κομψή, «τα παπούτσια», μας απάντησε σε κλάσματα του δευτερολέπτου. «Μπορείς να φοράς το πιο mainstream σύνολο του κόσμου και με το κατάλληλο ζευγάρι, να το απογειώσεις» μας εξήγησε και κάπως έτσι ανακαλύψαμε το fashion φετίχ της. Ανυπομονούμε, λοιπόν, να «ακολουθήσουμε» τα επόμενα βήματά της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες... Stay tuned!

Ιnfo: Ευχαριστούμε την boutique Litta για την ευγενική φιλοξενία (Κασσαβέτη 11, Κηφισιά, τηλ. 210-8085311)