Style Fact: Η Οlivia Palermo χρειάζεται μόνο αυτά τα παλτό για να αντιμετωπίζει το κρύο

Style Fact: Η Οlivia Palermo χρειάζεται μόνο αυτά τα παλτό για να αντιμετωπίζει το κρύο

Εσύ γιατί να θέλεις περισσότερα;

H Olivia Palermo έχει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές παλτό, αυτό είναι γεγονός. Δεν χορταίνουμε να ανακαλύπτουμε ένα νέο designer πανωφόρι κάθε φορά που παρατηρούμε τα street style looks της. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ακόμα και εκείνη, η ιέρεια του mix&match και των εμπνευσμένων outfits, δεν έχει κάποια συγκεκριμένα είδη μπουφάν που ανακυκλώνει συνέχεια στις εμφανίσεις της.
Εμείς συγκεντρώσαμε τους 7 διαφορετικούς τύπους παλτό που παρατηρήσαμε πως φοράει συχνότερα –και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους- στις δημόσιες εμφανίσεις της και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω αναλυτικά ώστε να αντιμετωπίσεις το κρύο όπως εκείνη... κομψά και φινετσάτα!

Fur Faux Fur Coat

Faux fur coat

Η style guru (aka Olivia) όταν φοράει ένα τόσο έντονο και ογκώδες κομμάτι, δημιουργεί μονοχρωματικά looks για να μην προσθέτει έξτρα πόντους στην σιλουέτα της.

Puffer Jacket

Puffer jacket

Mην κοιτάς που η Rihanna φέτος το φοράει με όλα. Η Olivia αντιλαμβάνεται την sporty φύση του μπουφάν και το βάζει με ανάλογα ρούχα. Το athleisure είναι must και το 2017, μην το ξεχνάμε.

Olivia Palermo Coats

Parka


Αν θες να κάνεις τη διαφορά, πρόσθεσε και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου ένα σε έντονη απόχρωση και ξέφυγε από το κλισέ του μαύρου και του άσπρου.

Bomber Jacket

Bomber jacket

Δεν είναι ιδανικό για αυτές τις μέρες που έχει τόσο κρύο, αλλά ήταν το must have item του 2016 που μας ακολουθεί και το 2017. Άσε που είναι και με διαφορά η πιο νεανική της ενδυματολογική, επιλογή.

Leather Jacket

Leather jacket

Eδώ το style icon της καρδιάς μας δεν έχει επιλέξει ένα απλό, μονόχρωμο σχέδιο αλλά ένα εντυπωσιακό με τρουκς. Τολμηρή επιλογή που όμως θα σε ανταμείψει αισθητικά.

Wool Coat

Wool coat

Mάλλινο παλτό σε girly, κίτρινη απόχρωση: Xαριτωμένο και κολακευτικό θα σε δείχνει πιο νέα, πιο αέρινη, πιο κομψή... «πιο» γενικά!

Duster Coat

Duster coat

Πως ήταν το bomber jacket για το 2016... ε αντίστοιχα θα είναι must αυτό το μακρύ παλτό για το 2017. Αν δεν έχεις ήδη ένα στην ντουλάπα σου, θα αποκτήσεις τώρα!