You Sexy Thing! H Dakota Johnson έκανε την πιο αποκαλυπτική εμφάνισή της έως τώρα

You Sexy Thing! H Dakota Johnson έκανε την πιο αποκαλυπτική εμφάνισή της έως τώρα

Kάποια πήρε τον ρόλο της στις «Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις Του Γκρι», πολύ στα σοβαρά.

GettyImages 633619740
Valentino Spring 2017 Ready to Wear Collection PFW SS17 7
GettyImages 633617342
GettyImages 633619496

Η Dakota Johnson παρευρέθηκε χθες στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, Fifty Shades Darker, στο Los Angeles . Η ταινία αποτελεί ουσιαστικά τη συνέχεια του film Fifty Shades of Grey και η κινηματογραφική ηρωίδα την οποία υποδύεται η Johnson, η «Anastasia Steele», ξαναβρίσκεται με τον «Christian Grey» (aka Jamie Dornan) για να εξερευνήσουν εκ νέου τα ερωτικά τους όρια και να ζήσουν καινούργιες πιο καυτές, σεξουαλικές εμπειρίες. Η Dakota φαίνεται λοιπόν πως έχει «μπει 100% στο πετσί» του sexy ρόλου της γιατί το look της στην πρεμιέρα ήταν ίσως η πιο αισθησιακή εμφάνιση της ηθοποιού μέχρι σήμερα.

H Dakota Johnson
Φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα στο χρώμα της πούδρας, του οίκου Valentino από τη συλλογή S/S 2017 Ready-to-Wear. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του gown; To υπερβολικά βαθύ ντεκολτέ του, που φυσικά δεν της επέτρεπε να φορέσει σουτιέν, και η ακάλυπτη πλάτη του που ενώνονταν με δύο λεπτά, χιαστί κορδόνια.

To φόρεμά της ήταν από την συλλογή Valentino S/S 2017
Όλα αυτά σε συνδυασμό με την blush απόχρωση του, έκαναν την ηθοποιό να φαίνεται σχεδόν γυμνή! Κομψότατη βέβαια, αλλά γυμνή! Ανυπομονούμε να δούμε πως θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα της τρίτης και τελευταίας ταινίας της ερωτικής τριλογίας, του «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση», η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018!

H Dakota Johnsons με τον Jamie Dornan

Η Dakota Johnson