Η Demi Moore ντύθηκε με $35

Η Demi Moore ντύθηκε με $35

Από τη μέση και κάτω, τουλάχιστον, κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση με παντελόνι αγορασμένο από τα H&M.

Μεγάλη οικονομία έχει πέσει τελευταία στο Hollywood, μιας και όλο και περισσότεροι διάσημοι επιλέγουν ρούχα από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, οι οποίες φημίζονται για τον συνδυασμό καλής ποιότητας και χαμηλών τιμών.

Τελευταίο παράδειγμα αυτό της Demi Moore, η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης της A&E Networks, φορώντας ένα φωτεινό κόκκινο παντελόνι από σατέν συνδυασμένο με μια ριχτή λευκή μπλούζα και μια χρυσή μεταλλική ζώνη για εντυπωσιακό κοντράστ. Τα παντελόνια σε έντονα, φωτεινά χρώματα, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα trend της φετινής άνοιξης, η Moore όμως δεν επισκέφτηκε κάποιον μεγάλοι οίκο ρούχων για να αποκτήσει το δικό της, καθώς αποδείχτηκε πως το συγκεκριμένο παντελόνι ανήκει στην ανοιξιάτικη συλλογή των καταστημάτων H&M και κοστίζει, μόλις, 35 δολάρια -$34,95, για την ακρίβεια.

Το να βλέπεις διάσημους που, προφανώς, έχουν τα μέσα για να αποκτήσουν ότι επιθυμούν, ανεξαρτήτους κόστους, να επιλέγουν οικονομικές λύσεις για τις εμφανίσεις τους, πάντα φορεμένες με στιλ, είναι κάτι πολύ ευχάριστο και σίγουρα ανακουφιστικό. Τις προάλλες η ηθοποιός Emmy Rossum εμφανίστηκε στις κάμερες με ένα φόρεμα από το κατάστημα Express, αξίας $60, ενώ η ίδια η Δούκισσα Catherine, πρώην Kate Middleton, επέλεξε ένα μπλε ανοιξιάτικο φόρεμα από τα καταστήματα Zara για την πρώτη της εμφάνιση μετά τον γάμο της, αξίας $90.