H «διάδοχος» της Gigi Hadid υπάρχει και είναι τόσο μα τόσο εντυπωσιακή!

H «διάδοχος» της Gigi Hadid υπάρχει και είναι τόσο μα τόσο εντυπωσιακή!

Η 18χρονη κόρη της Lisa Rinna και του Harry Hamlin είναι το next big thing στο κόσμο του modeling.

Πριν από λίγους μήνες ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων του πλανήτη, το IMG Models, ανακοίνωσε πως στο δυναμικό του ανήκει πλέον και η 18χρονη Delilah Belle Hamlin, κόρη της ηθοποιού και παρουσιάστριας Lisa Rinna και του ηθοποιού Ηarry Hamlin. Η πανέμορφη ξανθιά δήλωσε τότε στο site WWD, «αυτό που μου συμβαίνει είναι πολύ cool, πραγματικά. Ξέρω πως το IMG Models φροντίζει τα κορίτσια του. Νιώθω πως από εδώ και μετά θα έχω συνέχεια δουλειά αλλά από την άλλη θα έχω και την δυνατότητα να ταξιδεύω πολύ και να γνωρίζω νέους ανθρώπους. Ξαφνικά μου παρουσιάζονται πάρα πολλές ευκαιρίες και δεν μπορώ παρά να νιώθω τυχερή.»



Η Delilah όμως δεν είναι μια κοπέλα που βλέπει για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω της. Μέχρι τώρα συνεργαζόταν με το πρακτορείο Elite, το οποίο την ανακάλυψε από τον λογαριασμό της στο Instagram. H Delilah είχε μέχρι πέρυσι τον Αύγουστο 316 χιλιάδες followers! Πράγμα που δείχνει μία «μικρή» απήχηση όσο και να πεις. «Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να ασχοληθώ με το modeling. Άνοιξα το account μου γιατί η 15χρονη αδερφή μου, Amelia, μου έβγαζε μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες στην πίσω αυλή του σπιτιού μας και ήταν κρίμα να μην τις δει ο κόσμος!»

Με διάσημους γονείς, καλό γονίδιο και τόσο easy going συμπεριφορά, καλά θα κάνει η Gigi Hadid να αρχίσει ήδη να νιώθει νευρικότητα. Κάτι μας λέει πως τρίζει ο θρόνος της.